Παιχνιδια

ο πόλεμος των δράκων

παιχνίδι της Δρασησ

ο πόλεμος των δράκων

ο πόλεμος των δράκων Βαθμολογία: 5/10

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό το δράκο που πετούν πάνω. Σκοτώστε τους ιπτάμενους δράκους που προσπαθούν να σας σκοτώσουν. οχυρώσεις φτύσιμο φωτιά καταστρέφει τα πάντα. Προσοχή πυρκαγιάς από τις άλλες δράκους! Οδηγίες: χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους ή WASD να κυκλοφορούν και το αριστερό κουμπί του ποντικιού για να φτύνουν φωτιά. Θα πρέπει να ελέγχουν την πτήση μέσα από τον ουρανό για να αποφύγει τις επιθέσεις του εχθρού. Θα πρέπει να καταστρέψει όλους τους δράκους, όπως μπορείτε έτσι ώστε να μην σας σκοτώσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 97477 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 118 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 9706 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 97477 φορές
ο πόλεμος των δράκων

Πολέμους Δράκος στην οποία θα πρέπει να συμμετάσχουν. Θα πρέπει να πετάξει στον ουρανό για να καταστρέψει όσες δράκους όσο το δυνατόν. Θα πρέπει να πυροβολήσει τα ζώα. Αποφύγει τις πύρινες σφαίρες που πρόκειται να σας ρίξει για να πυροβολήσει. Ένα παιχνίδι δράσης, όπου θα πρέπει να αποφύγει τις επιθέσεις από τους εχθρούς και να καταστρέψει πολλούς αντιπάλους όσο το δυνατόν. Ελέγχουν το ζώο σας στον ουρανό και το σημείο και πυροβολούν τα όπλα σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ο πόλεμος των δράκων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται ο πόλεμος των δράκων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ο πόλεμος των δράκων σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας ο πόλεμος των δράκων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ο πόλεμος των δράκων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ο πόλεμος των δράκων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53438 ψήφους
Έπαιξε
331923
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31043
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...

Μπάνι ζαχαρωτό παιχνίδι ►

Μπάνι ζαχαρωτό

6
6 από τα 10 - 1934 ψήφους
Έπαιξε
25815
φορές

Ετοιμαστείτε να Bomp πραγματικά μοναδική σε αυτό το παιχνίδι με μεταγωγή stomping νικήσει. Αγώνας σειρές Bomps ` ...