Παιχνιδια

Ανεβείτε στην κορυφή

παιχνίδι της Δρασησ

Ανεβείτε στην κορυφή

Ανεβείτε στην κορυφή Βαθμολογία: 5/10

Ανεβείτε στην κορυφή παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε ένα πίθηκο και θα πρέπει να πηδούν, να σκαρφαλώνουν και να διασχίζουν τον πύργο για να φθάσουν στο υψηλότερο σημείο του πύργου πριν από την ανύψωση του νερού από κάτω από την περιοχή. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε ή γράμματα W (κορυφή), Α (αριστερά), S (προς τα κάτω), Δ (δεξιά) και Ω στο άλμα. Θα πρέπει να πάμε μέχρι τους τοίχους και πηδώντας μέσα από τα διάφορα επίπεδα για να φτάσουμε στην κορυφή. Θα πρέπει να ξεφύγουν από τις αυξήσεις του νερού, θα πρέπει να αποφύγετε τον πνιγμό στον οδηγό. Φτάσουμε στην κορυφή για να κερδίσει το παιχνίδι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11372 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1889 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 340 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11372 φορές
Ανεβείτε στην κορυφή

Παιχνίδι όπου πρέπει να αναρριχηθεί σε ένα πύργο, θα πρέπει να φτάσουμε στην κορυφή αποφεύγοντας πνίγονται στο νερό που συνεχίζει να αυξάνεται. Μετάβαση από πέτρα σε πέτρα και να σκαρφαλώνει στους τοίχους για να κρατήσει την αναρρίχηση. Ο στόχος είναι να φθάσει στην κορυφή της οθόνης. Το νερό ανεβαίνει από το κάτω μέρος της οθόνης και έρχεται σε σας, αν θα πνιγείς. Θα πρέπει να εκτελέσετε την προβολή σας πάνω από το νερό. Ένα γρήγορο παιχνίδι όπου έχετε να πάτε και χωρίς διακοπή για να αποφύγει το νερό. Jump, τρέχει και να σκαρφαλώνει στους τοίχους για να φτάσουμε στην κορυφή του πύργου.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ανεβείτε στην κορυφή για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Ανεβείτε στην κορυφή. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ανεβείτε στην κορυφή σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Ανεβείτε στην κορυφή είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ανεβείτε στην κορυφή ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ανεβείτε στην κορυφή
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332074
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97634
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31184
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...