Παιχνιδια

Chihuahua για τη διάσωση

παιχνίδι της Δρασησ

Chihuahua για τη διάσωση

Chihuahua για τη διάσωση Βαθμολογία: 4/10

Chihuahua για τη διάσωση παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι ένα μικρό Τσιουάουα πρέπει να σώσει την πριγκίπισσα και γι 'αυτό θα πρέπει να σκοτώσουν τους εχθρούς σας και να περάσει τα επίπεδα, να πάρει ένα κλειδί και το άνοιγμα της πόρτας. Προσοχή από τους εχθρούς που μπορεί να σας σκοτώσει, όπως όλα τα ζώα βρίσκουν διαφορετικές οθόνες. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε και το spacebar για να μεταβείτε. Θα πρέπει να πάμε χτυπάει κάθε επίπεδο, αρπάζοντας το κλειδί που ανοίγει την πόρτα για να προχωρήσουμε από την οθόνη. Μια σειρά από διαφορετικά επίπεδα στα οποία θα πρέπει να κάνω διαφορετικά πράγματα για να ξεπεραστούν.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11548 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1860 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 1016 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11548 φορές
Chihuahua για τη διάσωση

Θηραμάτων, θα πρέπει να ξεπεράσει τις διαφορετικές οθόνες. Είστε ένα μικρό σκυλί τσιουάουα έχει να πάρει ένα κλειδί σε κάθε επίπεδο που ανοίγει μια πόρτα, θα πρέπει να ανοίξετε την πόρτα για να εισέλθουν στο επόμενο επίπεδο. Ένα παιχνίδι πλατφόρμας όπου θα πρέπει να πηδούν για να πιάσουν τα νομίσματα και σκοτώνουν τους εχθρούς που βρίσκονται τα ζώα, όπως ποντίκια. Ένα απλό παιχνίδι όπου θα κινούνται μέσα από διαφορετικά επίπεδα με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Chihuahua για τη διάσωση για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Chihuahua για τη διάσωση. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Chihuahua για τη διάσωση σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Chihuahua για τη διάσωση είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Chihuahua για τη διάσωση ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Chihuahua για τη διάσωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332067
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97618
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31170
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...