Παιχνιδια

Ψάξε για τα διαμάντια

παιχνίδι της Δρασησ

Ψάξε για τα διαμάντια

Ψάξε για τα διαμάντια Βαθμολογία: 5/10

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαράγδια, ζαφείρια και πολύτιμοι λίθοι έχουν εξαφανιστεί, με το χαρακτήρα σας από τα Aristocats αναζητούν όλα τα διαμάντια και να βρει την έξοδο πριν τελειώσει ο χρόνος. Βρείτε τα διαμάντια, ένα περιδέραιο θα σας δώσει μπόνους σημεία. Με τα βελάκια μπορείτε να ελέγξετε την κίνηση και το spacebar μπορείτε να μεταβείτε. Beware των σκυλιών, θα χάσουν τη ζωή. Τρέχουν και να πηδούν μέσα από όλες τις οθόνες για να φτάσουμε στο τέλος με όλα τα κοσμήματα και τα διαμάντια μπορείτε. Θα θέλατε διαμάντια;

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 31190 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 604 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 2870 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 31190 φορές
Ψάξε για τα διαμάντια

Αυτό το παιχνίδι προέρχεται από παιχνίδια Disney.co.uk. Ένα παιχνίδι για να συλλέγουν τα διαμάντια. Θα πρέπει να πηδούν πάνω από τα έπιπλα και τους τοίχους για να πάρει τα διαμάντια που είναι κρυμμένα. Τα περιδέραια διαμαντιών έχουν επιπλέον σημεία, πρέπει να ψάξετε για πολλά περιδέραια και κοσμήματα. Περιήγηση στο σπίτι και να κρατήσει όλα τα κοσμήματα μπορείτε. Dodge τα σκυλιά που μισούν τις γάτες και να πάρει βαθμούς. Θα πρέπει να πάει όσο το δυνατόν περισσότερο από το σπίτι για να βρει όλα τα πετράδια που κρύβονται σε κάθε γωνιά. Μια αναζητούν και να βρίσκουν το παιχνίδι άλμα από πλατφόρμα σε πλατφόρμα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ψάξε για τα διαμάντια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Ψάξε για τα διαμάντια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ψάξε για τα διαμάντια σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Ψάξε για τα διαμάντια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ψάξε για τα διαμάντια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ψάξε για τα διαμάντια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332080
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97638
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Μπάνι ζαχαρωτό παιχνίδι ►

Μπάνι ζαχαρωτό

6
6 από τα 10 - 1934 ψήφους
Έπαιξε
25966
φορές

Ετοιμαστείτε να Bomp πραγματικά μοναδική σε αυτό το παιχνίδι με μεταγωγή stomping νικήσει. Αγώνας σειρές Bomps ` ...