Παιχνιδια

Tobikomi μετάβαση άνθρωπος

παιχνίδι της Δρασησ

Tobikomi μετάβαση άνθρωπος

Tobikomi μετάβαση άνθρωπος Βαθμολογία: 7/10

Tobikomi μετάβαση άνθρωπος παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Mario Bros παιχνίδι τύπου όπου θα είναι ένας χαρακτήρας που έχει να πηδήξει, να μετακινήσετε, τρέχει σε ένα παιχνίδι με 7 διαφορετικούς κόσμους και 28 επίπεδα. Μετακινήστε το χαρακτήρα με τα βέλη και πυροβολούν με το πλήκτρο ελέγχου. Οι έλεγχοι είναι προσαρμόσιμη. Το παιχνίδι αποτελείται από διαφορετικές περιηγήσεις, όπως πλατφόρμες όπου θα πρέπει να πηδούν από το ένα στο άλλο. Πάρτε για το τέλος του παιχνιδιού με άλματα σας. Θα πρέπει να συλλέξει όσες χρυσά νομίσματα που εμφανίζονται για την περιοδεία και να σας δώσει έξτρα πόντους. Μπορείτε, επίσης, κρυμμένους θησαυρούς που σας βοηθούν να κρατήσει έξω περισσότερο στο παιχνίδι. Προσοχή ρομπότ δολοφόνους!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11164 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1806 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 344 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11164 φορές
Tobikomi μετάβαση άνθρωπος

Παιχνίδι δράσης στο οποίο θα πρέπει να ξεπεραστούν οι διαφορετικές οθόνες και πλατφόρμες που θα εμφανιστεί. Περπατήστε σε όλη την επικράτεια όσο το δυνατόν με το άλμα από οθόνη σε οθόνη. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με ρομπότ που εμφανίζονται, είναι ο εχθρός. Εάν ένα ρομπότ που αγγίζει θα πέσει από την οθόνη και θα είναι νεκρός. Θα πρέπει να αποφύγει τα ρομπότ που έρχονται κατά μήκος του τρόπου. Θα σας δώσω θησαυρούς κρυμμένα όπλα για να υπερασπιστεί τον εαυτό σας από τους εχθρούς. Υπάρχουν εκπλήξεις κρύβονται πίσω από τα ερωτηματικά. Τρέχουν και να πηδούν μέσα από το παιχνίδι μέχρι να φτάσετε στο τέλος με ασφάλεια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Tobikomi μετάβαση άνθρωπος για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Tobikomi μετάβαση άνθρωπος. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Tobikomi μετάβαση άνθρωπος σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Tobikomi μετάβαση άνθρωπος είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Tobikomi μετάβαση άνθρωπος ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Tobikomi μετάβαση άνθρωπος
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332067
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97618
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31170
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...