Παιχνιδια

στοά δράση

παιχνίδι της Δρασησ

στοά δράση

στοά δράση Βαθμολογία: 5/10

στοά δράση παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο στόχος αυτής της δωρεάν online παιχνίδι είναι να καταστρέψει τους εχθρούς και να μείνουν ζωντανοί για όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεδομένου ότι το σκάφος σας πυρκαγιές αυτόματα, μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας να μην πάρει χτυπήσει. Κάποιοι εχθροί θα χωριστεί σε πολλαπλές εχθρούς όταν χτύπησε. Μην χτυπήσει πάρα πολλά από αυτά σε μια στιγμή, ή θα είναι δύσκολο να τα αποφύγει. Συλλέγει εξουσία μέχρι όποτε είναι δυνατόν. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε βόμβες, αν χρειαστεί. Χρησιμοποιήστε τα WASD ή βέλη για να μετακινήσετε το σκάφος σας. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να στόχο. Οι βαθμοί κερδίζονται όταν ο εχθρός έχει καταστραφεί. Να πάρει έξω πολλαπλούς εχθρούς σε γρήγορη διαδοχή θα δημιουργήσει combos που θα ενισχύσει το σκορ σου.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7017 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3536 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 0 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7017 φορές
στοά δράση

Κάθε όπλο είναι αποτελεσματικό κατά των διαφόρων εχθρούς. Μην επιλέξετε ένα όπλο ηλεκτρικής ενέργειας, εάν το όπλο που έχετε ήδη πρόκειται να είναι μεγαλύτερη χρήση στην τρέχουσα κατάσταση. Ισχύς μέχρι χάνονται όταν πεθάνει, οπότε φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα ισχύος μέχρι πριν να είναι πολύ αργά. Μόνο μία δύναμη επάνω μπορεί να αποθηκευτεί σε έναν χρόνο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σημερινό σας πριν να πάρει ένα άλλο. Έχετε μια σύντομη περίοδο του αήττητου μετά την εκ νέου ωοτοκίας. Χρησιμοποιήστε το για να συγκεντρώσει εξουσία σε επικίνδυνες θέσεις. Βγάλτε τις πιο επικίνδυνους εχθρούς πρώτος που θα δώσετε στον εαυτό σας έναν ευκολότερο χρόνο με τα ασθενέστερα. Θανάτωσή τους εχθρούς σε γρήγορη διαδοχή αυξάνει πολλαπλασιαστή μπόνους σας, δίνοντάς σας υψηλότερες βαθμολογίες. Ορισμένες φορές οι εχθροί έχουν όταν είναι πιο σεβάσμια. Χρησιμοποιήστε αυτές τις ευκαιρίες για να έρθετε σε στενή και να τους έξω. Αποφύγετε τις άκρες της οθόνης όπου είναι δυνατόν για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να αντιδράσει σε αυτό που έρχεται.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται στοά δράση για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται στοά δράση. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται στοά δράση σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας στοά δράση είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται στοά δράση ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

στοά δράση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332067
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97618
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31170
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...