Παιχνιδια

Grand Theft Auto

παιχνίδι της Δρασησ

Grand theft auto

Grand Theft Auto Βαθμολογία: 8/10

Grand theft auto παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό είναι ένα flash έκδοση του διάσημου Μεγάλο αυτοκίνητο κλοπής σειρά βιντεοπαιχνιδιών. Απολαύστε την ελεύθερη βούληση του το Grand Theft Auto σε αυτή την έκδοση flash, οδηγός σας για εγκληματίες να διαπράττουν εγκλήματα όσο το δυνατόν περισσότερο, το χτύπημα τους ανθρώπους και να κλέβει αυτοκίνητα. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε. Τα αριστερά και δεξιά βέλη λειτουργούν μόνο για τα αυτοκίνητα. Όταν τα πόδια, το ποντίκι είναι αυτό που κάνει ο χαρακτήρας με τα πόδια σε αυτή την κατεύθυνση. Για την επίθεση, χρησιμοποιήστε το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού. Το κλειδί εισάγετε που παίρνει σε ένα αυτοκίνητο. Δώστε προσοχή στην ενημέρωση της αποστολής. Κάντε κλικ στο κουμπί παιχνίδι για να αρχίσετε να παίζετε το Grand Theft Auto παιχνίδι σας δράση.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8772 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2812 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 148 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8772 φορές
Grand Theft Auto

Το Το Grand Theft Auto σειρά είναι πάντα βρίσκεται σε φανταστικό locales σε μεγάλο βαθμό σύμφωνα με το πρότυπο αμερικανικές πόλεις. Είναι διάσημη για την κωμική σάτιρα της αμερικανικής κουλτούρας, αν και η σειρά έχει κερδίσει διαμάχη για ενήλικες φύση και βίαια θέματα. Η σειρά επικεντρώνεται γύρω από πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές που προσπαθούν να αυξηθεί μέσα από τις τάξεις του εγκληματικού υπόκοσμου, αν και τα κίνητρά τους για να γίνει αυτό διαφέρει σε κάθε παιχνίδι. Η σειρά Grand Theft Auto έχει θρυλικού και εμπορικά επιτυχημένο, έχοντας πουλήσει πάνω από 125 εκατομμύρια μονάδες, από το Δεκέμβριο του 2012 (πριν από την απελευθέρωση της το Grand Theft Auto 5 δόση).

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Grand Theft Auto για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Grand Theft Auto. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Grand Theft Auto σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Grand Theft Auto είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Grand Theft Auto ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Grand Theft Auto
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53438 ψήφους
Έπαιξε
331923
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97477
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31042
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...