Παιχνιδια

Χοιρινά πολέμους

παιχνίδι της Δρασησ

Χοιρινά πολέμους

Χοιρινά πολέμους Βαθμολογία: 10/10

Χοιρινά πολέμους παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό είναι ένα ωραίο δράση, παιχνίδι στρατηγικής στο οποίο θα πρέπει να βοηθήσει ένα μικρό γουρούνι να κινηθεί γύρω από το γήπεδο, να ρίξει βόμβες και να ανατινάξουν όσες χοίροι εχθρό όσο το δυνατόν σε κάθε επίπεδο πριν από τον εχθρό που καταστρέφει. Θυμηθείτε! Οι βόμβες χρονικά και τη στιγμή που θα τους πάρει η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, έτσι ώστε να ρίξει τους προς τους χοίρους εχθρού πριν τελειώσει ο χρόνος. Επίσης, προσπαθήστε να ξεφύγουν από τις βόμβες έπεσε από τους εχθρούς, ή αλλιώς θα χάσετε το παιχνίδι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6803 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3349 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 10.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Αξιολόγηση με βάση 10 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6803 φορές
Χοιρινά πολέμους

Βοήθεια λίγο γουρούνι να ρίξει βόμβες και να ανατινάξουν όσες χοίροι εχθρό όσο το δυνατόν προτού να σας καταστρέψουν. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα με τα βέλη για να κινήσετε τον χαρακτήρα σας, η οποία είναι η πιο σκοτεινή χοίρων από όλα, και να πάρει τις βόμβες από τα πόδια πάνω τους. Στη συνέχεια, όταν έχετε υπολογίσει την τροχιά του, πατήστε το πλήκτρο διαστήματος για να αφήσει να πάει.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χοιρινά πολέμους για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Χοιρινά πολέμους. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χοιρινά πολέμους σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Χοιρινά πολέμους είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χοιρινά πολέμους ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χοιρινά πολέμους
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332067
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97618
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31170
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...