Παιχνιδια

Ραδιενεργό πολεμιστής

παιχνίδι της Δρασησ

Ραδιενεργό πολεμιστής

Ραδιενεργό πολεμιστής Βαθμολογία: 10/10

Ραδιενεργό πολεμιστής παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, θα παίξει ως το μόνο πολεμιστής ικανή να λύσει τα προβλήματα που θα συναντήσετε. Τα ραδιενεργά νέκρωσης μεταλλάξεις οικοδόμηση ένα μυστικό όπλο ενός πρωτοφανή δύναμη. Κατάσκοποι του ανθρώπινου συμμαχίας θυσίασαν τις ζωές τους για να βρουν το νέκρωσης μεταλλαγμένο κρησφύγετο. Μόνο ένας πολεμιστής μπορεί να προσπαθήσει και επίθεση αυτό το τρομερό μέρος για να προλάβουν το κακό σχέδιο τους να έρθουν αληθινός. Μπορεί το θάρρος και η οργή καθοδηγούν το πεπρωμένο σας, και να σας οδηγήσει στην τελική νίκη!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6838 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3582 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 10.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Αξιολόγηση με βάση 2 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6838 φορές
Ραδιενεργό πολεμιστής

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε, και τα πλήκτρα Α και S για να επιτεθεί. Το πλήκτρο D θα ενεργοποιήσει την ασπίδα σας, γι 'αυτό μην διστάσετε να χρησιμοποιήσει ασπίδα σας εάν χρειαστεί. Σήκωσε κάθε επιπλέον για την υγεία που βλέπετε. Για να εκτελέσετε, διπλό πατήστε τα πλήκτρα βέλους. Δεν υπάρχει άλμα σε αυτό το παιχνίδι, διότι είναι ένα beat-'em-up παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ραδιενεργό πολεμιστής για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Ραδιενεργό πολεμιστής. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ραδιενεργό πολεμιστής σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Ραδιενεργό πολεμιστής είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ραδιενεργό πολεμιστής ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ραδιενεργό πολεμιστής
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332074
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97634
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31185
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...