Παιχνιδια

Τα συνεργεία διάσωσης στην πόλη

παιχνίδι της Δρασησ

Τα συνεργεία διάσωσης στην πόλη

Τα συνεργεία διάσωσης στην πόλη Βαθμολογία: 4/10

Τα συνεργεία διάσωσης στην πόλη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα αυγό δράκου έχει κλαπεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα όπλα για να κινηθεί γύρω από την πόλη στην αποστολή σας. Ένα μεγάλο παιχνίδι δράσης, όπου μπορείτε να παίξετε με το ποντίκι σας. Μετακίνηση γύρω από την οθόνη και να πυροβολούν όλους τους εχθρούς που εμφανίζονται. Ένα τρελό παιχνίδι της σκοποβολής όλων των κακού που εμφανίζονται. Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας και να συλλέγουν ενέργεια για να συνεχίσει να παίζει. Κάθε επίπεδο τελειώνει σε μια μάχη με ένα επικίνδυνο τέρας που πρέπει να ξεπεραστούν για να μετακινηθείτε στην επόμενη οθόνη.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6752 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3596 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 2 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6752 φορές
Τα συνεργεία διάσωσης στην πόλη

Κλασικό παιχνίδι από διαφορετικές οθόνες στο οποίο μπορείτε να ξεπεραστούν τα εμπόδια αντιμετωπίζουν τα γυρίσματα εχθρούς. Οδηγήστε ένα ποδήλατο ως ένα διαστημόπλοιο γύρω από την οθόνη. Οι εχθροί εμφανίζονται και τα γυρίσματα. Θα πρέπει να καταστρέψει όλους τους αντιπάλους. Κάθε σκοτώσει σας δίνει κάποια διαμάντια που εξυπηρετούνται μπόνους και ενέργεια για να συνεχίσει το παιχνίδι. Σκότωσε τα τέρατα της τελευταίας οθόνη που εμφανίζεται σε κάθε επίπεδο. Φωτιά τα όπλα και τα οχήματα που κινούνται γύρω από την πόλη σας σε μια επικίνδυνη αποστολή.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τα συνεργεία διάσωσης στην πόλη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Τα συνεργεία διάσωσης στην πόλη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τα συνεργεία διάσωσης στην πόλη σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Τα συνεργεία διάσωσης στην πόλη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τα συνεργεία διάσωσης στην πόλη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τα συνεργεία διάσωσης στην πόλη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332080
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97640
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31191
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...