Παιχνιδια

Οδηγήστε τις σωληνώσεις

παιχνίδι της Δρασησ

Οδηγήστε τις σωληνώσεις

Οδηγήστε τις σωληνώσεις Βαθμολογία: 7/10

Οδηγήστε τις σωληνώσεις παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι γραμμής, θα πρέπει να οδηγήσετε το ποδήλατό σας μέσα από τις σήραγγες του τρισδιάστατο παιχνίδι αγώνων. Χρησιμοποιήστε το πάνω και κάτω βέλη για να επιταχύνει ή να επιβραδύνει. Χρησιμοποιήστε το αριστερό και το δεξί πλήκτρο για να κατευθύνουν, αποφύγει τα εμπόδια και να συλλέγουν πράσινο κύβους που θα επισκευάσει ασπίδα σας. Αν ασπίδα σας είναι στο 100%, πράσινο κύβους θα σας δώσει μπόνους χρόνου. Θα βρείτε δύο τρόπους, μια χρονομετρημένη λειτουργία και μια κατάσταση επιβίωσης. Η λειτουργία χρονοδιακόπτη αποτελείται από αγώνες ενάντια στον χρόνο σε κάθε κομμάτι για να ξεκλειδώσετε νέους, και να νικήσει τα αρχεία για να πάρει μετάλλια. Σε κατάσταση επιβίωσης θα πρέπει να επιβιώσουν και δεν μπορείτε να επιβραδύνει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6598 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3417 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 12 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6598 φορές
Οδηγήστε τις σωληνώσεις

Τα οχήματα σε αυτό το παιχνίδι φαίνονται πολύ παρόμοια με εκείνα της ταινίας Tron που ονομάζονται Φως κύκλους. Είναι φουτουριστικό δίτροχα οχήματα που δημιουργούν τοίχους από χρωματιστό φως.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Οδηγήστε τις σωληνώσεις για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Οδηγήστε τις σωληνώσεις. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Οδηγήστε τις σωληνώσεις σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Οδηγήστε τις σωληνώσεις είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Οδηγήστε τις σωληνώσεις ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Οδηγήστε τις σωληνώσεις
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332074
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97633
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31183
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...