Παιχνιδια

πόλεμοι ρομπότ

παιχνίδι της Δρασησ

πόλεμοι ρομπότ

πόλεμοι ρομπότ Βαθμολογία: 3/10

πόλεμοι ρομπότ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτή η δωρεάν online παιχνίδι είναι σχετικά με τη συλλογή παλιοσίδερα από άλλα ρομπότ. Δεδομένου ότι τα ρομπότ είναι όλα κατασκευασμένα από μέταλλο, και όχι ρομπότ θέλει μεταλλικό κλαπεί, θα πρέπει πρώτα να καταστρέψει όλα αυτά. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει και τα δύο χέρια, ένα για το πληκτρολόγιο, και μία για το ποντίκι. Με το πληκτρολόγιο θα μπορείτε να ελέγχετε την κίνηση του ρομπότ σας, είτε με τα πλήκτρα WASD ή τα βέλη. Με το ποντίκι, θα στοχεύουν, πυροβολούν και να ρίξει βόμβες. Μετακίνηση γύρω από την οθόνη για να αποσκοπούν, κάντε κλικ (και κρατήστε πατημένο) για να πυροβολήσει και κάντε διπλό κλικ για να εκραγεί. Μάζεψε τα κομμάτια μετάλλου μετά από να καταστρέψει τον εχθρό. Κάποιοι εχθροί μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από έναν πυροβολισμό για να καταστρέψει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6368 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3498 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 6 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6368 φορές
πόλεμοι ρομπότ

Μοιάζει με αυτό το παιχνίδι βασίζεται σε έναν κόσμο που κατοικείται από φτερουγίζω ρομπότ που τρέφονται με το μέταλλο και άλλα ρομπότ, και πρέπει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο για να επιβιώσουν. Για κάποιο λόγο, υπάρχει ένα ρομπότ ισχυρότερη από ό, τι τα υπόλοιπα. Και, φυσικά, έχει για την καταπολέμηση όλων των ασθενέστερων ρομπότ. Μάντεψε ποιος θα παίζει το ισχυρότερο φτερουγίζω bot; Μπορείτε! Ο μόνος τρόπος που μπορεί να νικηθεί είναι αν τα πιο αδύναμα ρομπότ καταφέρουν να υπερτερούν αριθμητικά, ή αν είστε ένα πλήρες ηλίθιος με βιντεοπαιχνίδια. Έτσι, ποια θα είναι; Είσαι Σίσσυ ή είστε πρόθυμοι να αναλάβουν ορδές των εκατοντάδων μαίνεται δολοφόνος έκρηξη ρομπότ;

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται πόλεμοι ρομπότ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται πόλεμοι ρομπότ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται πόλεμοι ρομπότ σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας πόλεμοι ρομπότ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται πόλεμοι ρομπότ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

πόλεμοι ρομπότ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332074
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97634
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31185
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...