Παιχνιδια

Ρίξε Βόμβες

παιχνίδι της Δρασησ

Ρίξε Βόμβες

Ρίξε Βόμβες Βαθμολογία: 4/10

Ρίξε Βόμβες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Χρησιμοποιήστε πυραύλων ζώνη σας για να συλλέξει τα πυρομαχικά, όπως σας αλεξίπτωτο στην πόλη σας, να πυροβολήσει βόμβες από τον ουρανό. Επιζήσει και να προστατεύσει την πόλη από κάθε κύμα βόμβες, και να κερδίσουν χρήματα για να αναβαθμίσετε την υγεία σας, ρόκα ζώνη, αλεξίπτωτο, εκρήξεις, το εύρος και την ταχύτητα. πετάξετε μέσω του αέρα αποφεύγοντας όλες τις βόμβες και τη συλλογή όσο το δυνατόν πυρομαχικά. συλλέγουν ισχύ μέχρι μπαλόνια, καθώς και. Προσέξτε για εχθρικά αεροπλάνα που θα πυροβολήσει σε σας στον αέρα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6454 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3356 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 8 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6454 φορές
Ρίξε Βόμβες

Η υγεία σας και την υγεία της πόλης, σημειώνονται με γραμμές στο αριστερό μέρος της οθόνης, και η ποσότητα των πυρομαχικών που έχετε και βόμβες ακόμα να πέφτουν από τον ουρανό υποδεικνύεται στα δεξιά της οθόνης. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για τον έλεγχο που να συλλέγουν πυρομαχικά και να αποφύγει τις βόμβες. Μετακινήστε χαρακτήρα σας αριστερά και δεξιά, ενώ στο έδαφος με Α και D.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ρίξε Βόμβες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Ρίξε Βόμβες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ρίξε Βόμβες σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Ρίξε Βόμβες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ρίξε Βόμβες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ρίξε Βόμβες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332074
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97633
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31183
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...