Παιχνιδια

πυροβολούν τα παράσιτα

παιχνίδι της Δρασησ

πυροβολούν τα παράσιτα

πυροβολούν τα παράσιτα Βαθμολογία: 8/10

πυροβολούν τα παράσιτα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο στόχος αυτής της δωρεάν online παιχνίδι είναι να νικήσει τους εχθρούς που εμφανίζονται στην οθόνη. Η μόλυνση είναι να εδραιώνεται και είναι στο χέρι σας να το παλέψουν! Καταστρέψτε τον ιό, αλλά μην αφήσετε να μολύνει το σκάφος σας από να πάρει πάρα πολύ κοντά. Πυροβολούν τους εχθρούς σε γρήγορη διαδοχή για να ενισχύσει τον πολλαπλασιαστή και να πάρει το σκορ σου στα εκατομμύρια! Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε το πλοίο, και χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα WASD να θέσει ως στόχο το όπλο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7001 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3553 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 2 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7001 φορές
πυροβολούν τα παράσιτα

Συλλέξτε όλα τα powerups που εμφανίζονται. Πάρτε τους από τα γυρίσματα εχθρούς, τόσο περισσότερο θα καταστρέψουν, τόσο περισσότερο μπορείτε να πάρετε. Αν δεν έχετε παίξει ένα παιχνίδι με αυτό το είδος του καθεστώτος ελέγχου πριν, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά θα συνηθίσετε γρήγορα. Οι έλεγχοι για τη μετακίνηση και τα γυρίσματα μπορούν να ανταλλαχθούν στην οθόνη οδηγίες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται πυροβολούν τα παράσιτα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται πυροβολούν τα παράσιτα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται πυροβολούν τα παράσιτα σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας πυροβολούν τα παράσιτα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται πυροβολούν τα παράσιτα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

πυροβολούν τα παράσιτα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332069
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97623
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31173
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...