Παιχνιδια

Σερφάρετε ένα μαυροπίνακα

παιχνίδι της Δρασησ

Σερφάρετε ένα μαυροπίνακα

Σερφάρετε ένα μαυροπίνακα Βαθμολογία: 4/10

Σερφάρετε ένα μαυροπίνακα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα από τα πράγματα που πάντα ήθελε. Φαντάζεστε να είναι στο σχολείο, κοιτάζοντας το βαρετό και πλήρη εργασία του μαυροπίνακα στο σχολείο; Εδώ είναι η ευκαιρία σας για να περιηγηθείτε μέσα από αυτό να αποδείξει τον εαυτό σας και να ανταγωνιστούν ενάντια σε άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο! Οδήγησε τον χαρακτήρα σας, αποφύγετε βρεγμένα σφουγγάρια και το πιο σημαντικό ... πάρετε την υψηλότερη βαθμολογία! Οδήγησε τον χαρακτήρα σας με το ποντίκι, μην βρεγμένα σφουγγάρια και να συλλέγουν τα μπόνους!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6738 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3305 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 16 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6738 φορές
Σερφάρετε ένα μαυροπίνακα

Δράση παιχνίδι είναι είδος που δίνει έμφαση φυσικές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αντίδρασης χρόνο και συντονισμός ματιού-χεριού. Το είδος περιλαμβάνει ποικίλα υπογένος όπως η καταπολέμηση της παιχνίδια, παιχνίδια shooter, και παιχνίδια πλατφόρμα, η οποία είναι ευρέως θεωρείται ότι τα πιο σημαντικά παιχνίδια δράσης, αν και μερικοί σε πραγματικό χρόνο παιχνίδια στρατηγικής, επίσης, θεωρούνται παιχνίδια δράσης.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Σερφάρετε ένα μαυροπίνακα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Σερφάρετε ένα μαυροπίνακα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Σερφάρετε ένα μαυροπίνακα σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Σερφάρετε ένα μαυροπίνακα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Σερφάρετε ένα μαυροπίνακα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Σερφάρετε ένα μαυροπίνακα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332074
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97634
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31185
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...