Παιχνιδια

Βρείτε την πριγκίπισσα

παιχνίδι της Δρασησ

Βρείτε την πριγκίπισσα

Βρείτε την πριγκίπισσα Βαθμολογία: 3/10

Βρείτε την πριγκίπισσα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αναζητήστε την πριγκίπισσα σε λαβυρίνθους. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να πέσει επικίνδυνα αντικείμενα. Αν πάρετε ένα αντικείμενο από την πτώση, είσαι νεκρός. Θα πρέπει να αποφεύγουμε τους κινδύνους για να φτάσει η πριγκίπισσα σας περιμένει στο τέλος της κάθε οθόνης. Σε αυτό το εθιστικό παιχνίδι, θα πρέπει να ελευθερώσετε την πριγκίπισσα. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τα fireballs που σας σκοτώσουν αν αγγίξετε. Σε αυτό το παιχνίδι, θα υπάρχουν 10 επίπεδα και κάθε επίπεδο είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο. Οι σφαίρες πέφτουν γρηγορότερα και θα έχουν λιγότερο χρόνο για να φτάσουμε στην πριγκίπισσα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7446 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3056 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 66 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7446 φορές
Βρείτε την πριγκίπισσα

Αυτά τέλος της αίθουσας και η πριγκίπισσα περιμένει στην άλλη πλευρά. Θα πρέπει να αποφύγει μπάλες φωτιάς που πέφτουν και να σας σκοτώσει, αν σας αγγίξει. Είναι ένα παιχνίδι των δεξιοτήτων και την ταχύτητα, θα πρέπει να αποφύγει τα εμπόδια και να αποφύγει τους κινδύνους που πέφτουν. Μόλις φτάσετε στην άλλη πλευρά του επιπέδου, ​​μέχρι την πριγκίπισσα και θα πρέπει να ληφθούν στην επόμενη οθόνη. Θα πρέπει να είναι γρήγορη και να είναι προσεκτικοί ώστε να αγγίζετε μόνο το θάνατο σε αυτό το παιχνίδι. Ένα απλό παιχνίδι αλλά απαιτεί επιδεξιότητα σας για να πάρετε όσο το δυνατόν συντομότερα για να σώσουμε την αγαπημένη σας. Εκτελέστε αυτός περιμένει για σας! Το περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε την πριγκίπισσα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε την πριγκίπισσα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Βρείτε την πριγκίπισσα σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας Βρείτε την πριγκίπισσα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Βρείτε την πριγκίπισσα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Βρείτε την πριγκίπισσα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332067
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97618
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31170
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...