Παιχνιδια

άγρια ​​δύση

παιχνίδι της Δρασησ

άγρια ​​δύση

άγρια ​​δύση Βαθμολογία: 7/10

άγρια ​​δύση παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παιχνίδι δράσης στο οποίο θα πρέπει να μετακινηθείτε μέσα από τις οθόνες ένα προς ένα για να πάει να σκοτώσει τους εχθρούς. Σε κάθε επίπεδο, θα βρείτε νέα όπλα για να πολεμήσουν. Ρίξε το όπλο και χτύπησε με ένα ραβδί. Έχετε διάφορες επιλογές και πρέπει να ξεπεράσουν πολλές οθόνες. Ένα ταξίδι μέσα από την άγρια ​​και απομακρυσμένη δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες με τους κλέφτες, τους αστυνομικούς και τους παράνομους. Περπατώντας ένα λαβύρινθο του τοπίου και την έρημο ή σπηλιές για να νικήσει κάθε επίπεδο. Πάρτε όλα τα χρυσά βραβεία και θα βρείτε κατά μήκος του τρόπου.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6805 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3541 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 16 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6805 φορές
άγρια ​​δύση

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να φτάσει τόσο μακριά και να πάρετε όλα τα χρυσά μπορείτε. Κάθε εχθρός σας σκοτώσει, θα σας δώσει τα κέρματα ως ανταμοιβή. Θα πρέπει να χτυπήσει ή να πυροβολούν τους εχθρούς που εμφανίζονται για να περάσει κάθε επίπεδο. Ο κύριος χαρακτήρας είναι ένας παράνομος και κλέφτης κακό. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας κάκτος που είναι ένα πρόσωπο. Περιήγηση σε όλα τα τοπία Άγρια Δύση και παίρνει κερδίσει όλα τα επίπεδα. Παίξτε με το όνομά σας και να ξεπεράσει όλες τις προκλήσεις στο παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται άγρια ​​δύση για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Δρασησ flash παιχνίδι που ονομάζεται άγρια ​​δύση. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται άγρια ​​δύση σε Griego και σχετίζεται με Δρασησ. Νέο παιχνίδι μας άγρια ​​δύση είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Δρασησ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται άγρια ​​δύση ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

άγρια ​​δύση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δρασησ πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φάλαινα δολοφόνος παιχνίδι ►

Φάλαινα δολοφόνος

6
6 από τα 10 - 53442 ψήφους
Έπαιξε
332074
φορές

σαρκοφάγο στην χαλαρά! Βρείτε το δρόμο σας από θάλασσα κόσμο. Οδηγίες: Αποδράστε από τη θάλασσα κό&# ...

ο πόλεμος των δράκων παιχνίδι ►

ο πόλεμος των δράκων

5
5 από τα 10 - 9706 ψήφους
Έπαιξε
97633
φορές

Οι δράκοι είναι σε πόλεμο. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη της φωτιάς στον ουρανό. Συμβολή στην μάχη αυτό τ& ...

Ψάξε για τα διαμάντια παιχνίδι ►

Ψάξε για τα διαμάντια

5
5 από τα 10 - 2870 ψήφους
Έπαιξε
31183
φορές

Είστε στην γκαλερί κοσμημάτων στο Παρίσι, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα τα διαμάντια, σμαρά&# ...