Παιχνιδια

σώσει την πριγκίπισσα

παιχνίδι της Περιπέτεια

σώσει την πριγκίπισσα

σώσει την πριγκίπισσα Βαθμολογία: 4/10

σώσει την πριγκίπισσα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι παίζετε έναν πρίγκιπα ο οποίος έχει να σώσει την αγαπημένη του πριγκίπισσα ταξιδεύει μέσω ενός κόσμου πλατφόρμες με άλματα. Για αυτή την περιπέτεια, κλικ στα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε, πλάγια και μέχρι να πηδήξουν. Πατώντας το πλήκτρο διαστήματος για να επενδύσετε βαρύτητας σας και μπορείτε να περπατήσετε στην οροφή. Θα πρέπει να ξεπεραστούν τα διάφορα επίπεδα, κάθε οθόνη είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο. Θα πρέπει να καταστρέψει τον εχθρό και να συλλέγουν όλα τα χρυσά νομίσματα μπορείς.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 18454 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1101 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 1062 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 18454 φορές
σώσει την πριγκίπισσα

Παιχνίδι πλατφόρμα στην οποία θα πρέπει να ξεπεραστούν κάθε οθόνη για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Τα επίπεδα αυξάνουν σε δυσκολία, όπως σας πρόοδο. Είστε ένας μικρός πρίγκιπας που έχει για να μετακινηθείτε μέσα από κάθε μία από τις οθόνες για να ελευθερώσει την πριγκίπισσα. Θα πρέπει να πάρετε τα κέρματα και να φθάσει στο τέλος του κάθε επίπεδο στο επόμενο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο διαστήματος για να αναστρέψει τη βαρύτητα για να περπατήσετε στην οροφή, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάρα πολλές φορές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται σώσει την πριγκίπισσα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται σώσει την πριγκίπισσα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται σώσει την πριγκίπισσα σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας σώσει την πριγκίπισσα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται σώσει την πριγκίπισσα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

σώσει την πριγκίπισσα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Turtix παιχνίδι ►

Turtix

6
6 από τα 10 - 13398 ψήφους
Έπαιξε
77763
φορές

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δα ...

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65160
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43430
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...