Παιχνιδια

Turtix

παιχνίδι της Περιπέτεια

Turtix

Turtix Βαθμολογία: 6/10

Turtix παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δασκάλου του. Όταν έχασε τον έλεγχο της μαγείας και θα καταστραφεί ένα φυλακτό που διατήρησε την ειρήνη και την αρμονία του κόσμου, σκέφτηκε το χειρότερο είχε συμβεί. Τότε έμαθε σκοτεινές δυνάμεις εισέβαλαν πέντε νησιά είχαν απαχθεί και όλα τα μικρά χελώνες από το Σχολείο της Μαγείας! Αποφασισμένος να θέσει τα πράγματα, η γενναία και αξιέπαινη Turtix που καθορίζονται για τη διάσωση τους φίλους του και να εισπράττει τα διάσπαρτα κομμάτια του φυλακτό. Αλλά χρειάζεται τη βοήθειά σας. Θα σας καθοδηγήσουν μέσω Turtix όμορφο παιχνίδι κόσμοι εκρηγνυόμενο με οπτική λεπτομέρεια. Σε όλο το ταξίδι σας, θα συναντήσετε νέους εχθρούς και να ξεπεράσουν τους εγκεφάλους και ευκινησία. Και θα εκτελέσει εκθαμβωτικό διπλά άλματα καθώς συλλέγουν οι πολύτιμοι λίθοι και αναζήτηση νέων χελώνες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 77752 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 173 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 13398 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 77752 φορές
Turtix

Turtix, πλατφόρμα, arcade,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Turtix για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται Turtix. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Turtix σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας Turtix είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Turtix ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Turtix
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65146
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43422
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...

Ο άνθρωπος που φέρουν παιχνίδι ►

Ο άνθρωπος που φέρουν

6
6 από τα 10 - 5214 ψήφους
Έπαιξε
30432
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε ένας άνθρωπος που πετάει. Για αυτό, θα χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλου&# ...