Παιχνιδια

τοξότης

παιχνίδι της Περιπέτεια

τοξότης

τοξότης Βαθμολογία: 7/10

τοξότης παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Είστε ένας πολεμιστής τοξότης ο οποίος πρέπει να προστατεύσει το κάστρο από τους προϊστορικούς ανθρώπους που θα σας επιτεθούν. Θα πυροβολήσει τα βέλη, αντικείμενο ή πυροβόλα όπλα εναντίον τους για να τους σταματήσει. Ένα εθιστικό και διασκεδαστικό για την καταπολέμηση και περιπέτειες δράσης. Ήδη ένας Ρομπέν των Δασών που παλεύει ενάντια στους εχθρούς. Οδηγίες παιχνιδιού: Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να σκοπός και κάντε κλικ για να ρίξει ή να πυροβολήσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7829 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2895 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 20 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7829 φορές
τοξότης

Είστε ένας γενναίος πολεμιστής θωρακισμένη από 3 τύπο των όπλων. Ρίχνονται αντικείμενο, σκληρό έλεγχο, υψηλή βλάβη και τη δύναμη να απαγορεύσει τη χρήση ρίχνονται. Έναρξη βέλος, κανονικό έλεγχο, χαμηλή βλάβη. Χρησιμοποιήστε τη γρήγορη φορτώνω πάλι. Όπλα, εύκολο έλεγχο, μεσαίου βλάβη. Χρησιμοποιήστε μακρά φορτώνω πάλι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται τοξότης για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται τοξότης. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται τοξότης σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας τοξότης είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται τοξότης ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

τοξότης
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Turtix παιχνίδι ►

Turtix

6
6 από τα 10 - 13398 ψήφους
Έπαιξε
77752
φορές

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δα ...

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65146
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43422
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...