Παιχνιδια

ηλεκτρική αγόρι

παιχνίδι της Περιπέτεια

ηλεκτρική αγόρι

ηλεκτρική αγόρι Βαθμολογία: 3/10

ηλεκτρική αγόρι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το ξανθό αγόρι έχει ηλεκτρικές δυνάμεις και πρωταγωνιστεί σε αυτό το γραφικό περιπέτεια. Για τον έλεγχο του παιχνιδιού θα πρέπει να έχετε μόνο το ποντίκι του υπολογιστή σας. Θα πρέπει να κάνετε κλικ πάνω στα αντικείμενα που βλέπετε στη σκηνή και θα πρέπει να ανοίξει το δρόμο για τον πρωταγωνιστή. Όταν νομίζετε ότι ο άνθρωπος μπορεί να περάσει μέσα από το επίπεδο, χωρίς κανένα πρόβλημα, κάντε κλικ πάνω του και θα αρχίσετε να περπατάτε στο επόμενο επίπεδο. Σε όλο αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να προσέξετε σε κάθε λεπτομέρεια, να λύσει γρίφους και αινίγματα και να αντιμετωπίσει τους εχθρούς και όλο και πιο ισχυρό ρομπότ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6396 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3625 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 8 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6396 φορές
ηλεκτρική αγόρι

Στο γραφικό παιχνίδια περιπέτειας θα πρέπει να πληρώνουν πάντα ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα στοιχεία που μας περιβάλλουν. Οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για την επίτευξη του στόχου μας. Θα πρέπει, επίσης, να λύσει μερικά παζλ για να ξεκλειδώσει τις πόρτες και να προχωρήσουμε. Αυτό το είδος των βιντεοπαιχνιδιών έγινε δημοφιλής στις δεκαετίες του \'80 και του \'90. Σε εκείνα τα χρόνια εμφανίστηκαν πολλά παιχνίδια στον υπολογιστή αυτού του είδους, και ήταν πολύ εθιστικά παιχνίδια που αναγκάζονται να σκεφτούν.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ηλεκτρική αγόρι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται ηλεκτρική αγόρι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ηλεκτρική αγόρι σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας ηλεκτρική αγόρι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ηλεκτρική αγόρι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ηλεκτρική αγόρι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Turtix παιχνίδι ►

Turtix

6
6 από τα 10 - 13398 ψήφους
Έπαιξε
77762
φορές

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δα ...

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65158
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43428
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...