Παιχνιδια

Εξερευνήστε το Κάστρο

παιχνίδι της Περιπέτεια

Εξερευνήστε το Κάστρο

Εξερευνήστε το Κάστρο Βαθμολογία: 7/10

Εξερευνήστε το Κάστρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μια φορά κι έναν καιρό, στην πόλη της Ichbindubistburg έζησε Eine Ο τοξότης και Kleine Το βομβαρδιστικό αεροπλάνο, μια αδελφή και έναν αδελφό. Μια μέρα, που αποφάσισε να θέσει μακριά για να αναζητήσουν καλύτερη τύχη σε μακρινές χώρες. Μήπως έχουν κάποιο σχέδιο; Φυσικά και όχι! Και τώρα είναι να μάθετε πώς να απροσδόκητα, όπως ένα απρόοπτο ταξίδι μπορεί να πάει! Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα με τα βέλη για να κινήσετε τον χαρακτήρα σας, και να δώσουν προσοχή στα σεμινάρια θα βρείτε στο δρόμο, γιατί θα μάθουν πράγματα, όπως το διπλό άλμα, το οποίο πατώντας το πλήκτρο άλμα και πάλι στην κορυφή του ένα άλμα για να πάει ακόμη υψηλότερα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7812 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2939 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 26 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7812 φορές
Εξερευνήστε το Κάστρο

Αυτή είναι μια ιστορία δύο τυχεροί κατεργάρηδες των οποίων τα ονόματα είναι Eine (ένα κορίτσι) και Kleine (ένα αγόρι), οι οποίοι ξεκίνησαν για ένα ταξίδι που δεν έχει ειδικά σχέδια. Και αυτό συνέβη, έτσι ώστε να πληρούνται πολλές περιπέτειες στο δρόμο τους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Εξερευνήστε το Κάστρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται Εξερευνήστε το Κάστρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Εξερευνήστε το Κάστρο σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας Εξερευνήστε το Κάστρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Εξερευνήστε το Κάστρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εξερευνήστε το Κάστρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Turtix παιχνίδι ►

Turtix

6
6 από τα 10 - 13398 ψήφους
Έπαιξε
77764
φορές

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δα ...

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65160
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43430
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...