Παιχνιδια

πυροσβέστες

παιχνίδι της Περιπέτεια

πυροσβέστες

πυροσβέστες Βαθμολογία: 7/10

πυροσβέστες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παιχνίδι στο οποίο οι πυροσβέστες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Υπήρξε μια φωτιά και θα πρέπει να πάτε με το λάστιχο να σβήσει τη φωτιά. Φλόγες μέσα στα σπίτια, κτίρια και δρόμους. Θα πρέπει να ελέγχετε την πίεση του νερού και την κατεύθυνση για να φτάσει σε όλες τις πυρκαγιές και την κατάσβεση των πυρκαγιών. Κάντε κλικ στο ποντίκι για να ελέγχουν την κατεύθυνση του πίδακα νερού από το σωλήνα. Απενεργοποιήστε όλες τις πυρκαγιές πριν τελειώσει ο χρόνος για να κερδίσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 5457 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3608 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 34 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 5457 φορές
πυροσβέστες

Πυροσβέστες φτάνουν στον τόπο της φωτιάς, που καίει τα κτίρια και να σώσει όλους. Σε αυτό το παιχνίδι είστε ένας από εκείνους τους επαγγελματίες πυροσβέστες που χρειάζονται για να τερματίσει κάθε μία από τις εστίες, όπου οι φλόγες είναι μέσα ή έξω από τον καπνό. Στρέψτε το σωλήνα και να χτυπήσει το πίδακα νερού προς τη σωστή κατεύθυνση και στη σωστή γωνία, έτσι ώστε το νερό να φτάνει καθένα από τα σημεία. Μερικές φορές πρέπει να το κάνει μέσα από τα παράθυρα για να βρέχουμε τα έπιπλα στο εσωτερικό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται πυροσβέστες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται πυροσβέστες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται πυροσβέστες σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας πυροσβέστες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται πυροσβέστες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

πυροσβέστες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Turtix παιχνίδι ►

Turtix

6
6 από τα 10 - 13398 ψήφους
Έπαιξε
77752
φορές

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δα ...

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65146
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43422
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...