Παιχνιδια

περίεργος Περιπέτεια

παιχνίδι της Περιπέτεια

περίεργος Περιπέτεια

περίεργος Περιπέτεια Βαθμολογία: 2/10

περίεργος Περιπέτεια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, ο στόχος σας είναι να συλλέγει στοιχεία, προκειμένου να διερευνήσει περαιτέρω το περιβάλλον σας. Χρησιμοποιήστε το αριστερό και το δεξί πλήκτρο ή το πλήκτρο Α και D για να μετακινήσετε, και το πλήκτρο ή το πλήκτρο W για να μεταβείτε. Η μπάρα διαστήματος ή το πλήκτρο ελέγχου θα είναι το κουμπί δράσης σας. Με αυτό, θα είστε σε θέση να κάνει τίποτα. Εξετάστε, σηκώστε, χρήση, κλπ. Κάθε φορά που θα βρείτε κάτι που θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει, θα εμφανιστεί ένα σημάδι, γι 'αυτό μην διστάσετε να πατήσετε το πλήκτρο διαστήματος. Τα μάτια που βλέπετε σε όλο τον κόσμο θα αποθηκεύσετε το παιχνίδι σας όταν περνάτε δίπλα τους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 5981 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3562 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 2.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Αξιολόγηση με βάση 6 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 5981 φορές
περίεργος Περιπέτεια

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα ακόμα στο πρώτο δωμάτιο, έτσι ώστε το κεφάλι δεξιά. Εξετάστε το σωρό από χαρτιά για να πάρει ένα κομμάτι. Στη συνέχεια, πηγαίνετε πίσω προς τα αριστερά και να εξετάσει το στυλό πάνω στο τραπέζι για να γράψει ένα σημείωμα. Πηγαίνετε πίσω προς τα δεξιά, και να εξετάσει την πόρτα για να περάσει μέσα από τη σημείωση. Ο φύλακας θα σας αγνοήσει, αλλά θα θυμηθείτε να ταΐζετε. Για κάποιο λόγο, που σας δίνει το ξίδι. Πηγαίνετε πίσω στο πρώτο δωμάτιο και να εξετάσει το ποτήρι να ρίχνουμε το ξίδι σε, στη συνέχεια να τρέξει μακριά για να μην σκοτωθεί. Αν στέκεστε μπροστά από την τρύπα στον τοίχο, η έκρηξη δεν θα σας βλάψει. Στη συνέχεια, πηδούν μέσα από τον τόπο όπου το τείχος ήταν.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται περίεργος Περιπέτεια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται περίεργος Περιπέτεια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται περίεργος Περιπέτεια σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας περίεργος Περιπέτεια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται περίεργος Περιπέτεια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

περίεργος Περιπέτεια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Turtix παιχνίδι ►

Turtix

6
6 από τα 10 - 13398 ψήφους
Έπαιξε
77756
φορές

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δα ...

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65150
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43425
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...