Παιχνιδια

Κόψτε το σχοινί της αγχόνης

παιχνίδι της Περιπέτεια

Κόψτε το σχοινί της αγχόνης

Κόψτε το σχοινί της αγχόνης Βαθμολογία: 5/10

Κόψτε το σχοινί της αγχόνης παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αποδείξτε στόχος σας με το τόξο, καθώς θα πρέπει να κόψει το σκοινί της αγχόνης πού βρίσκονται οι φίλοι σας με έναν πυροβολισμό με βέλος, χωρίς να βλάπτει τους. Θα πρέπει να θέσει ως στόχο το τόξο και να πυροβολήσει το βέλος στην κατεύθυνση και τη δύναμη που απαιτείται για να κόψει το σχοινί που τα κρατάει. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην βλάψει τους φίλους σας με τα βέλη, τρία κτυπήματα πεθάνουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όπλο σας για να σκοτώσουν τους δήμιους που παρακολουθούν την αγχόνη. Έχετε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα για κάθε οθόνη. Απελευθερώστε τους φίλους σας και να δείτε το στόχο σας με το τόξο και το βέλος.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6953 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3528 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 32 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6953 φορές
Κόψτε το σχοινί της αγχόνης

Παιχνίδι των δεξιοτήτων και την ακρίβεια με την οποία χρησιμοποιείτε το τόξο. Θα πρέπει να αποσκοπούν ακριβώς και να υπολογίσετε την κατεύθυνση και την απαραίτητη δύναμη για καλό. Θα πρέπει να κόψει το σχοινί που κρέμεται πού βρίσκονται οι φίλοι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όπλο για να σκοτώσουν τους εκτελεστές που έχουν φυλακιστεί φίλους σας. Κόψτε τα σχοινιά πριν αποπνικτική, έχετε περιορισμένο χρόνο για να περάσει κάθε οθόνη. Θα πρέπει να ελευθερώσετε τους φίλους σας προτού να πνιγεί. Υπάρχει ένα χρονικό όριο για να περάσει κάθε επίπεδο και ότι όλοι οι χαρακτήρες απελευθερώνονται.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κόψτε το σχοινί της αγχόνης για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται Κόψτε το σχοινί της αγχόνης. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κόψτε το σχοινί της αγχόνης σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας Κόψτε το σχοινί της αγχόνης είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κόψτε το σχοινί της αγχόνης ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κόψτε το σχοινί της αγχόνης
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Turtix παιχνίδι ►

Turtix

6
6 από τα 10 - 13398 ψήφους
Έπαιξε
77773
φορές

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δα ...

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65167
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43438
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...