Παιχνιδια

Προστατέψτε τα πορτοκάλια

παιχνίδι της Περιπέτεια

Προστατέψτε τα πορτοκάλια

Προστατέψτε τα πορτοκάλια Βαθμολογία: 7/10

Προστατέψτε τα πορτοκάλια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Υπάρχει ένας κόσμος εχθρική προς τα πορτοκάλια και θα πρέπει να προστατεύσει αυτά τα φρούτα από όλους τους κινδύνους που τα απειλούν. Θα πρέπει να τοποθετήσετε τα πορτοκάλια σε ένα ασφαλές μέρος και την προστασία τους από την όξινη βροχή. Ένα παιχνίδι με μια αισθητική κινουμένων σχεδίων που θα πρέπει να προστατεύσει τα πορτοκάλια από τα σύννεφα που ρίχνουν σταγόνες οξύ που σκοτώνουν τα πορτοκάλια. Θα πρέπει να υπολογίσετε το καλύτερο μέρος για να πάρει ή πώς να πάρει τα φρούτα σε ένα ασφαλές μέρος. Κάθε επίπεδο είναι πιο περίπλοκη από ό, τι το τελευταίο. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να τοποθετήσετε τα φρούτα ή να βεβαιωθείτε ότι έχετε να τον αντ 'αυτού.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7184 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3510 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 68 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7184 φορές
Προστατέψτε τα πορτοκάλια

Ζήστε την περιπέτεια της προστασίας για τα πορτοκάλια, αυτά τα φρούτα απειλούνται και σκοτώθηκε από την όξινη βροχή τα σύννεφα που ρίχνουν σταγόνες που καταστρέφουν. Θα πρέπει να φορούν το πορτοκαλί φρούτα ή να χτίσετε ένα ασφαλές καταφύγιο για αυτούς. Με την αισθητική και τη μουσική διασκέδαση που έχετε να κάνετε μια σειρά από κινήσεις για να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για αυτούς. Τα σύννεφα περνούν πέρα από τον ουρανό και έπεσε όξινη σταγόνες βροχής που είναι επιβλαβείς. Θα μοιάζει με τις αισθητικές πτερωτών θηραμάτων, αλλά και πάλι αυτό είναι μια διασκεδαστική ιδέα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Προστατέψτε τα πορτοκάλια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται Προστατέψτε τα πορτοκάλια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Προστατέψτε τα πορτοκάλια σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας Προστατέψτε τα πορτοκάλια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Προστατέψτε τα πορτοκάλια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Προστατέψτε τα πορτοκάλια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Turtix παιχνίδι ►

Turtix

6
6 από τα 10 - 13398 ψήφους
Έπαιξε
77756
φορές

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δα ...

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65150
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43425
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...