Παιχνιδια

Κλοπή σαν κλέφτης

παιχνίδι της Περιπέτεια

Κλοπή σαν κλέφτης

Κλοπή σαν κλέφτης Βαθμολογία: 8/10

Κλοπή σαν κλέφτης παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Έχετε μια φίλη που θέλει ακριβά πράγματα. Για να την παντρευτεί θα πρέπει να αγοράσουν κοσμήματα, αυτοκίνητα και ακριβά αντικείμενα. Χρειάζομαι τα χρήματα δεν έχουμε, έτσι πρέπει να κλέψει για να πάρουν τα χρήματα. Θα πρέπει να κλέψει όλη την πόλη. Εγγραφή σε σπίτια και να συλλέγουν χρήματα στο δρόμο. Θα πρέπει να αποφύγει την αστυνομία, η οποία παρακολουθεί την ασφάλεια της πόλης. Αποδράστε από το αυτοκίνητο της αστυνομίας στην επόμενη ενότητα για να συνεχίσει να κλέβει. Σε κάθε οθόνη αγοράζουν ό, τι η φίλη σας σας ζητά να την παντρευτεί, στο τέλος του παιχνιδιού.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 5770 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3570 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 8 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 5770 φορές
Κλοπή σαν κλέφτης

Θα πρέπει να είναι μια επιχείρηση για να κλέψει κλέφτη σε όλη την πόλη. Τα σπίτια είναι κλειστές, αλλά μπορείτε να ανοίξετε τις πόρτες για να μεταφέρουν πολύτιμα πράγματα μέσα. Περπατήστε στους δρόμους ψάχνει για χρήματα και κοσμήματα για να πάρει. Οι αστυνομικοί περιπολούν τους δρόμους ψάχνει για τους κλέφτες. Θα πρέπει να είναι γρήγορη και φευγαλέο ότι οι πράκτορες δεν πιάσουν. Όταν έχετε λεηλάτησαν μια γειτονιά, πάρτε το αυτοκίνητό σας για να πάτε στην επόμενη περιοχή. Στο τέλος του κάθε πρόσβαση οθόνης στην εμπορική περιοχή για να πάει να πάρει τα πράγματα που η φίλη σας θέλει να έχει, όπως και πολυτελή αυτοκίνητα ή κοσμήματα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κλοπή σαν κλέφτης για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται Κλοπή σαν κλέφτης. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κλοπή σαν κλέφτης σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας Κλοπή σαν κλέφτης είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κλοπή σαν κλέφτης ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κλοπή σαν κλέφτης
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Turtix παιχνίδι ►

Turtix

6
6 από τα 10 - 13398 ψήφους
Έπαιξε
77756
φορές

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δα ...

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65150
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43425
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...