Παιχνιδια

Θησαυροί στο βυθό της θάλασσας

παιχνίδι της Περιπέτεια

Θησαυροί στο βυθό της θάλασσας

Θησαυροί στο βυθό της θάλασσας Βαθμολογία: 10/10

Θησαυροί στο βυθό της θάλασσας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, θα πρέπει να ανακαλύψετε τις τρεις γραμμές του Τριγώνου Kaluha να βρει όσο το δυνατόν θησαυρούς! ενδύω μέχρι υποβρύχιο σας, προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερα βάθη! Για παράδειγμα, περισσότερο επιμετάλλωση ισούται μεγαλύτερη αντοχή στην πίεση! Τα δελφίνια που μπορείτε να βρείτε μερικές φορές θα σας δώσει συμβουλές. Να είστε προσεκτικοί των καρχαριών. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να περιηγηθείτε το πλοίο, και το πλήκτρο διαστήματος για να ρίξει το υποβρύχιο. Μόλις πέσει το υποβρύχιο, να βρει ένα θησαυρό, και πατήστε το πλήκτρο Α για να το αρπάξει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6040 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3592 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 10.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Αξιολόγηση με βάση 2 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6040 φορές
Θησαυροί στο βυθό της θάλασσας

Μόλις είστε κάτω από το νερό, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από πολλά πράγματα, προκειμένου να επιβιώσουν. Πρώτα απ 'όλα, αποφύγετε τους καρχαρίες. Αλλά οι τρεις μετρητές που θα εμφανιστούν είναι επίσης πολύ σημαντικό. Ένα θα σας πω τα διαθέσιμα μέσα στο υποβρύχιο οξυγόνο, το οποίο θα είναι σε θέση να λύσει απλά αναρρίχηση στην επιφάνεια. Το άλλο θα σας πω την πίεση ότι το υποβρύχιο έχει τεθεί, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει απλά να αποφύγω να πάω πολύ μακριά κάτω από την επιφάνεια. Τέλος, θα πρέπει να επιστρέψει στο πλοίο πριν εξαντληθεί η μπαταρία.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Θησαυροί στο βυθό της θάλασσας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται Θησαυροί στο βυθό της θάλασσας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Θησαυροί στο βυθό της θάλασσας σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας Θησαυροί στο βυθό της θάλασσας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Θησαυροί στο βυθό της θάλασσας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Θησαυροί στο βυθό της θάλασσας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Turtix παιχνίδι ►

Turtix

6
6 από τα 10 - 13398 ψήφους
Έπαιξε
77773
φορές

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δα ...

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65167
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43437
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...