Παιχνιδια

βρυκόλακας

παιχνίδι της Περιπέτεια

βρυκόλακας

βρυκόλακας Βαθμολογία: 8/10

βρυκόλακας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Είσαι ένας βρυκόλακας που πρέπει να τρέφονται με ανθρώπινο αίμα. Βαμπίρ έχουν μια σειρά από αρμοδιότητες που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τον άνθρωπο δεν πιάσουν και να πίνουν το αίμα τους. Μπορείτε να πετάξει σαν ένα ρόπαλο από το ένα μέρος στο άλλο ή να χρησιμοποιήσετε τις διανοητικές δυνάμεις. Θα πρέπει να αποφύγει τους σταυρούς και το σκόρδο που σας βλάψει. Μια διασκεδαστική περιπέτεια ζωή ως βαμπίρ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 5961 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3576 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 10 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 5961 φορές
βρυκόλακας

Ένα παιχνίδι βαμπίρ, όπου θα πρέπει να μάθουν να είναι ένας από αυτούς. Έχετε όλες τις μαγικές δυνάμεις και πρέπει να μάθουν να τα χρησιμοποιούν για να φάνε ανθρώπινη. Απεργίες γυναίκες στον ύπνο τους για να πιουν το αίμα τους. Θα πρέπει να αποφύγετε τα πράγματα που σας βλάψει, όπως σταυροί και το σκόρδο. Παίξτε ως ένα βαμπίρ σε αυτή την περιπέτεια διασκέδαση για όλες τις ηλικίες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται βρυκόλακας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Περιπέτεια flash παιχνίδι που ονομάζεται βρυκόλακας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται βρυκόλακας σε Griego και σχετίζεται με Περιπέτεια. Νέο παιχνίδι μας βρυκόλακας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Περιπέτεια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται βρυκόλακας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

βρυκόλακας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιπέτεια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Turtix παιχνίδι ►

Turtix

6
6 από τα 10 - 13398 ψήφους
Έπαιξε
77752
φορές

Turtix δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν προσπάθησε χύτευση ένα ισχυρό ξόρκι, χωρίς την επίβλεψη του δα ...

Bowja την Ninja 2 παιχνίδι ►

Bowja την ninja 2

6
6 από τα 10 - 10888 ψήφους
Έπαιξε
65146
φορές

Bowja η Ninja είναι πίσω! Αυτή τη φορά βρίσκεται σε μια αποστολή να αδράξουν την σκοτεινά σχέδιά του Abura (γνωστ&# ...

Ramayana παιχνίδι ►

Ramayana

6
6 από τα 10 - 4460 ψήφους
Έπαιξε
43422
φορές

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έπος Ραμαγιάνα, στην οποία ο βασιλιάς Ράμα προσπαθεί να φέρει πίσ` ...