Παιχνιδια

Ζωικά Κάρτες

παιχνίδι της ζώα

Ζωικά Κάρτες

Ζωικά Κάρτες Βαθμολογία: 6/10

Ζωικά Κάρτες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Τα ζώα κρύβονται. Έχετε μια ομάδα γραμμάτων που περιστρέφονται. Θα πρέπει να βρείτε το ζεύγος των καρτών που έχει το ίδιο ζώο πίσω. Κάντε κλικ με το ποντίκι σε δύο κάρτες για να γυρίσει γύρω. Εάν είναι το ίδιο ζώο αφαιρούνται οι δύο γευσιγνωσίας. Αν αυτά είναι διαφορετικά και πάλι στροφή. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην αφήσει κανένα έγγραφο αυτό στην οθόνη, τότε έχετε κερδίσει. Τα ζώα παίζουν μαζί σας, αρκούδες, σκύλοι, γάτες, κουνέλια, πιθήκους και άλλα. Στο τέλος του παιχνιδιού θα σας πω τα στατιστικά του παιχνιδιού σας έναντι των άλλων παικτών.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 18329 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1066 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 806 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 18329 φορές
Ζωικά Κάρτες

Θηραμάτων, οι οποίοι είναι σε ζευγάρια πίσω από τα γράμματα που εμφανίζονται. Θα πρέπει να βρείτε τα ζευγάρια που έχουν το ίδιο ζώο από πίσω. Θα πρέπει όλοι συγκέντρωση και τη μνήμη σας για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα κλασικό παιχνίδι μνήμης. Στην εύκολη έκδοση του παιχνιδιού τα παιδιά μπορούν να παίξουν υπάρχουν μόνο τέσσερα ζεύγη των ζώων. Είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Ωραιότερο κατοικίδια ζώα για να παίξει με τα παιδιά. Πόσο καλή είναι η μνήμη σας; Θα έχετε την ευκαιρία να χρειάζεται να απομνημονεύσετε κάθε ένα από τα στοιχεία. Επιλέξτε τον αριθμό των καρτών για να ξεκινήσετε και να ενεργοποιήσετε το μυαλό σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ζωικά Κάρτες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Ζωικά Κάρτες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ζωικά Κάρτες σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Ζωικά Κάρτες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ζωικά Κάρτες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ζωικά Κάρτες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205046
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137331
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81309
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...