Παιχνιδια

Τι ζώο είμαι;

παιχνίδι της ζώα

Τι ζώο είμαι;

Τι ζώο είμαι; Βαθμολογία: 7/10

Τι ζώο είμαι; παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το παιχνίδι παρουσιάζει πολλές φωτογραφίες των ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον, αλλά καλύπτονται και σταδιακά είναι αποκάλυψη. Μπορείτε να μαντέψετε το ζώο που βλέπετε στην εικόνα πριν τελειώσει ο χρόνος; Δοκιμάστε το! Το ζώο στην εικόνα που καλύπτεται από ένα τετράγωνο από τα χρώματα, τα έργα αυτά εξαφανίζονται σταδιακά δείχνουν όλο και περισσότερα τμήματα του ζώου. Όταν νομίζετε ότι έχετε εντοπίσει το ζώο εισάγετε το όνομα και κάντε κλικ στο Αποστολή για να σταματήσει το χρόνο. Αν είναι σωστά, θα κερδίσετε πόντους. Έχετε περιορισμένο χρόνο για να λύσει κάθε μία από τις εικόνες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 16547 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1188 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 758 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 16547 φορές
Τι ζώο είμαι;

Τα ζώα κρύβονται πίσω από χρωματιστά τετράγωνα και θα πρέπει να καταλάβουμε ποιο ζώο είναι το ένα σε κάθε φωτογραφία. Είναι ένα παιχνίδι ενάντια στον χρόνο, ο χρόνος περνάει γρήγορα και θα πρέπει να πω τι ζώο είναι αυτό που είναι κρυμμένο σε κάθε εικόνα. Κοινή ζώα, τα άγρια ​​ζώα και τα κατοικίδια ζώα. Θα πρέπει να γράψετε το όνομα του ζώου στην αγγλική γλώσσα και κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή για να ξέρετε αν έχετε δίκιο ή κάνετε λάθος. Αν αγαπάτε τα ζώα και να ξέρετε πώς τα είδη ονομάζονται Αυτό είναι το παιχνίδι σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τι ζώο είμαι; για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Τι ζώο είμαι;. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τι ζώο είμαι; σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Τι ζώο είμαι; είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τι ζώο είμαι; ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τι ζώο είμαι;
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205052
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137339
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81316
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...