Παιχνιδια

αναγνώριση των ζώων

παιχνίδι της ζώα

αναγνώριση των ζώων

αναγνώριση των ζώων Βαθμολογία: 6/10

αναγνώριση των ζώων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το παιχνίδι παρουσιάζει πολλές φωτογραφίες των ζώων. Μπορείτε να μαντέψετε το ζώο που βλέπετε στην εικόνα πριν τελειώσει ο χρόνος; Δοκιμάστε το! Η εικόνα καλύπτεται από χρωματιστά κουτιά και θα πρέπει να βάλετε το όνομα του κάτω ζώων. Έχετε περιορισμένο χρόνο για να μαντέψετε τι ζώο είναι. Όπως γνωρίζετε, θα πρέπει να βάλετε το όνομα. Θα πρέπει να γράψετε το όνομα του ζώου στην αγγλική γλώσσα και κάντε κλικ στην αποστολή για να ξέρετε αν έχετε δίκιο ή κάνετε λάθος. Θα πρέπει να προσδιορίσει όλα τα ζώα στο συντομότερο δυνατό χρόνο για να κερδίσουν τα σημεία.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 29815 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 611 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1932 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 29815 φορές
αναγνώριση των ζώων

Αυτό το παιχνίδι έχει πολλές φωτογραφίες από διαφορετικά ζώα. Θα είστε σε θέση να μαντέψει το ζώο στην εικόνα πριν τελειώσει ο χρόνος; Απλά δοκιμάστε το! Προσδιορισμός των θηραμάτων. Οι φωτογραφίες των ζώων που καλύπτονται από μερικές φωτογραφίες και θα πρέπει να μαντέψετε κρύβονται κάτω από τα τραπέζια. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο μαντέψετε δεξιά, ο χρόνος τρέχει, ενώ παίζετε. Έχετε περιορισμένο χρόνο για να λύσει κάθε εικόνα. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να λύσετε το τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε. Ζώα κοινό με κοινές ονομασίες που δεν χρειάζεται να πει το συγκεκριμένο είδος και την επιστημονική ονομασία, που είναι γνωστή μόνο ως το ζώο. Τα ονόματα πρέπει να τους βάλει στην αγγλική γλώσσα. Προσδιορίστε το είδος των ζώων που παραμονεύουν σε κάθε μία από τις φωτογραφίες της φύσης.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται αναγνώριση των ζώων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται αναγνώριση των ζώων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται αναγνώριση των ζώων σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας αναγνώριση των ζώων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται αναγνώριση των ζώων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

αναγνώριση των ζώων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205054
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137342
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81317
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...