Παιχνιδια

κουνέλι vs δάχτυλα

παιχνίδι της ζώα

κουνέλι vs δάχτυλα

κουνέλι vs δάχτυλα Βαθμολογία: 5/10

κουνέλι vs δάχτυλα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο κύριος στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να πυροβολούν και να εξαφανίσω και τα δάκτυλα. Μεταλλάξεις δάχτυλα πάει πηδώντας για να σας επιτεθούν, θα πρέπει να είναι γρήγορη και να τους πυροβολήσει. Σε κάθε επίπεδο οι εχθροί θα είναι πιο δύσκολο να σκοτώσει. Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας. Για να περπατήσετε με τα βελάκια ή το γράμμα W (up), S (κάτω), Α (αριστερά) και Δ (δεξιά). Να πυροβολήσει θα πρέπει να θέσει ως στόχο με το ποντίκι και κάντε κλικ στο αριστερό πλήκτρο. Μην αφήστε αυτό το μεγάλο στρατό των δακτύλων καταλήγουν μαζί σας και να διασκεδάσουν με αυτό το γενναίο κουνέλι!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13081 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1737 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 486 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13081 φορές
κουνέλι vs δάχτυλα

Αυτό το παιχνίδι είναι κάπως διαφορετικό από τα άλλα ζώα ή παιχνίδια σκοποβολής. Μπορείτε να αγοράσετε διάφορα όπλα, όπως νάρκες, εκρηκτικά και βόμβες. Αυτό το online παιχνίδι έχει οριστεί σε ένα μικροσκοπικό κόσμο, όπου τα καθημερινά αντικείμενα αποτελούν μέρος της πόλης. Ένα κουνέλι πρέπει να σκοτώσει τα δάχτυλα. Θα πρέπει να ελέγχετε το κουνέλι με μεγάλη ευελιξία για την πρόληψη δάχτυλα και άλλους εχθρούς να καταργήσετε την υγεία. Αν η υγεία του χαρακτήρα σας είναι πάνω, τελειώνει και το παιχνίδι. Τρέξτε, ενώ τα γυρίσματα σφαίρες έτσι ώστε τα δάχτυλα δεν αφήνουν άψυχο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται κουνέλι vs δάχτυλα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται κουνέλι vs δάχτυλα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται κουνέλι vs δάχτυλα σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας κουνέλι vs δάχτυλα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται κουνέλι vs δάχτυλα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

κουνέλι vs δάχτυλα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205052
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137339
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81316
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...