Παιχνιδια

Μπάσκετ με ρινόκεροι

παιχνίδι της ζώα

Μπάσκετ με ρινόκεροι

Μπάσκετ με ρινόκεροι Βαθμολογία: 5/10

Μπάσκετ με ρινόκεροι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι είστε ένας ρινόκερος παίζοντας μπάσκετ. Ένας μεγάλος παίκτης. Θα πρέπει να πάρετε σκοράρει όπως πολλά καλάθια σε 30 δευτερόλεπτα. Για να παίξετε, η κίνηση του ποντικιού χρησιμοποιείται για να μετακινήσετε το ρινόκερο και το αριστερό κουμπί για να πυροβολήσει την μπάλα. Όλες οι ρινόκεροι γεμίσει ο αγωνιστικός χώρος σαν το πιο διασκεδαστικό, δυνατά και ζωντανό κοινό καλύτερη. Ο παίκτης πρέπει να φέρει την μπάλα κάτω από το δικαστήριο για να πάρει να πάρει την μπάλα μέσα από τη στεφάνη. Μετακινήστε το ζώο και να το άλμα για την μπάλα να φτάσει το απαιτούμενο ύψος.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13480 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1549 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 288 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13480 φορές
Μπάσκετ με ρινόκεροι

Παίξτε μπασκετμπολίστας με ρινόκερου. Θα πρέπει να ελέγξετε αυτό το ζώο που κινείται γύρω από την οθόνη με την μπάλα. Έχει να κάνει αυτό το δοχείο στο πάτωμα για να φτάσουμε στο καλάθι. Θα πρέπει να πηδούν και να πετάξει στα ύψη για την μπάλα να φτάσει το ύψος που απαιτείται για την πτώση να περάσει μέσα. Κοίτα όπως και τα άλλα ζώα που ενθαρρύνει τον παίκτη με άλματα και θορύβου. Μια έκδοση του ένα παιχνίδι μπάσκετ σε απευθείας σύνδεση, αλλά η εικόνα σας πιο διασκεδαστική. Ένα μεγάλο, αδέξια ζώα που ασκούν ένα πολύπλοκο και δύσκολο άθλημα. Το επίπεδο δυσκολίας είναι υψηλό, θα πρέπει να έχετε όλα το συντονισμό σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μπάσκετ με ρινόκεροι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Μπάσκετ με ρινόκεροι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μπάσκετ με ρινόκεροι σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Μπάσκετ με ρινόκεροι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μπάσκετ με ρινόκεροι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μπάσκετ με ρινόκεροι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205057
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137349
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81321
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...