Παιχνιδια

ζωύφια

παιχνίδι της ζώα

ζωύφια

ζωύφια Βαθμολογία: 5/10

ζωύφια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Είστε η αράχνη και θα πρέπει να υπερασπιστεί την περιοχή σας ενάντια σε όλα τα σφάλματα που τρώνε στο σπίτι σας, δέντρο σε δέντρο. Θα πρέπει να σώσει τα δέντρα θα έχετε να φάτε! Οδηγίες: χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε γύρω από την οθόνη, και το πλήκτρο διαστήματος για να πυροβολήσει τα σφάλματα. Μην πυροβολείτε τα δέντρα που πρέπει να γίνουν μικρότερα. Θα πρέπει να σκοτώσει όλα τα bugs όσο το δυνατόν πριν από όλα τα δέντρα στο σπίτι σας να φάει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10537 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2206 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 306 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10537 φορές
ζωύφια

παιχνίδι θανάτωση ζωύφια. Είστε μια αράχνη που πρέπει να προστατεύσει την επικράτειά του, ότι το σύνολο δέντρο σε δέντρο σφάλματα τρώνε. Θα πρέπει να πυροβολούν για να σκοτώσουν όλα τα ζώα που εμφανίζονται στην οθόνη. Μπορείτε να μετακινήσετε το κατοικίδιο ζώο σας γύρω από την οθόνη προς όλες τις κατευθύνσεις. Πυροβολούν για να σκοτώσουν έντομα. Κάθε φορά που παίρνετε υπομνήματα τους πόρους και περισσότερο τους εχθρούς που τρέχουν κατά μήκος της οθόνης. Στόχος και πυροβολούν με ακρίβεια πριν να λιμοκτονήσουν.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ζωύφια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται ζωύφια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ζωύφια σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας ζωύφια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ζωύφια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ζωύφια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205053
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137342
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81317
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...