Παιχνιδια

Τσάρλι την πάπια

παιχνίδι της ζώα

Τσάρλι την πάπια

Τσάρλι την πάπια Βαθμολογία: 6/10

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέπει να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Άλμα για τους εχθρούς σας σκοτώσει. Παιχνίδι πλατφόρμα που διαθέτει ένα χαριτωμένο πάπια το όνομα Τσάρλι. Τρέχουν και να πηδούν μέσα από τα επίπεδα, πιάσε τα όπλα και να προσπαθήσουν να επιβιώσουν. Θα πρέπει να πάμε ένα δάσος όπου τα ζώα πρέπει να κυνηγήσει και να σας επιτεθούν, όπως βατράχια και τις μέλισσες. Δοκιμάστε τα άλλα ζώα δεν έρχονται σε επαφή και να φτάσουμε στο κάτω μέρος της οθόνης. Συλλέξτε όλα τα δώρα που μπορείτε σε κάθε επίπεδο. Mario στυλ παιχνιδιού πλατφόρμα για ένα χαριτωμένο πάπια το όνομα Τσάρλι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 205053 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 42 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 25350 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 205053 φορές
Τσάρλι την πάπια

Ορίστε μια πάπια έχει να ταξιδέψει σε όλα τα επίπεδα. Με το βέλος πάπια πλήκτρα οδηγεί μέσα από δασικό τοπίο από οθόνη σε οθόνη. Τα άλλα ζώα είναι οι εχθροί και προσπαθήστε να σκοτώσουν τον ήρωα μας. Απλά αγγίξτε μπορεί να σας σκοτώσει. Μπορείτε να άλμα για τα ζώα για να τους τελειώσει και μπορείτε επίσης να πηδούν ψηλότερα. Υπάρχουν διαμάντια και χρυσά νομίσματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να πάρετε επιπλέον πόντους σε κάθε παιχνίδι. Κάθε επίπεδο έχει μια λίγο πιο δύσκολο. Ένα πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι. Προχωρεί σε μεγάλο βαθμό με τον φίλο μας, την πάπια και να συλλέγουν όλα τα χρυσά του δυνατού. Τρέχουν και να πηδούν μέσα από τα επίπεδα, να συλλέγουν ενέργεια ups και να προσπαθήσουν να επιβιώσουν. Οδηγίες: να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο τέλος του κάθε επιπέδου, ​​συλλογή νομισμάτων και τα διαμάντια και το άλμα πάνω από εχθρούς για να τους σκοτώσουν.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τσάρλι την πάπια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Τσάρλι την πάπια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τσάρλι την πάπια σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Τσάρλι την πάπια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τσάρλι την πάπια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τσάρλι την πάπια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137341
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81317
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...

Γαλαξίας παιχνίδι ►

Γαλαξίας

6
6 από τα 10 - 3834 ψήφους
Έπαιξε
60585
φορές

Το γάλα οι αγελάδες που παίρνουν πολύ πριν από την πλήρη και εκραγεί!