Παιχνιδια

Υπεράσπιση σας φωλιά

παιχνίδι της ζώα

Υπεράσπιση σας φωλιά

Υπεράσπιση σας φωλιά Βαθμολογία: 5/10

Υπεράσπιση σας φωλιά παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Είστε ένα προστατευτικό πουλί μητέρα. Βάζετε τα αυγά σας στη φωλιά και τα άλλα πουλιά θέλουν να τους κλέψουν. Υπερασπίσου την φωλιά σας από τα μπλε πουλιά που θέλουν να εισβάλουν. Πυροβόλησε το καλαμπόκι για να τον αποτρέψει από την επίτευξη λήστεψαν φωλιά και τα αυγά. Θα πρέπει να έχουν την ικανότητα να πυροβολήσει άλλα πτηνά πριν φτάσουν τη φωλιά. Θα πρέπει να επισημάνω το ποντίκι προς την κατεύθυνση που παίρνετε κάθε πουλί και να πυροβολήσει, κάνοντας κλικ με το ποντίκι. Εάν ένα καλαμπόκι φτάσει ένα πουλί που θα επιτεθούν φωλιά σας. Προστατέψτε τα αυγά σας σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι κλέφτες πουλιά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11390 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1768 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 716 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11390 φορές
Υπεράσπιση σας φωλιά

Πτερωτών θηραμάτων. Ένα θηλυκό πορτοκαλί πουλί που έχει τα αυγά στη φωλιά. Μπλε πουλιά είναι οι κλέφτες που θέλουν να κλέψουν τα αυγά του παιδιού. Θα πρέπει να προστατεύσει σπόρων καλαμποκιού σας γυρίσματα τα άλλα πτηνά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί των κλεφτών που παρακολουθούν το μέλλον των παιδιών σας. Στο δάσος υπάρχει μια μεγάλη θέση όπου έχει αυτό το πουλί φωλιά με τα αυγά. Shooter για τα πουλιά δεν φτάνουν στο σημείο όπου τα αυγά. Σίγουρα έχετε διασκεδαστικό, αν έχετε αρκετή επιδεξιότητα με το δείκτη να σκοπός και πυροβολούν. Αποτρέπει τους κλέφτες και προστατεύσει ό, τι είναι δικό σου.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Υπεράσπιση σας φωλιά για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Υπεράσπιση σας φωλιά. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Υπεράσπιση σας φωλιά σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Υπεράσπιση σας φωλιά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Υπεράσπιση σας φωλιά ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Υπεράσπιση σας φωλιά
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205053
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137341
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81317
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...