Παιχνιδια

Φαγητό Έντομα

παιχνίδι της ζώα

Φαγητό Έντομα

Φαγητό Έντομα Βαθμολογία: 5/10

Φαγητό Έντομα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε ένας χαμαιλέοντας ανάγκη να τρώνε τα έντομα. Για να παίξετε, θα χρησιμοποιήσει τη γλώσσα σας, θα πρέπει να επισημάνω το ποντίκι και κάντε κλικ για να κλωτσήσει τη γλώσσα εναντίον των ζώων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, επειδή έχετε μόνο δέκα προσπάθειες σε κάθε επίπεδο. Πιάσε όσες σφάλματα όπως μπορείτε να περάσει το επίπεδο και να κερδίσει το παιχνίδι. Υπάρχουν διάφορα είδη των ζώων, τα χρώματα και τα μεγέθη και το καθένα έχει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πιάσε τις μύγες και σφήκες και να κερδίσουν πόντους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 15010 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1318 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 600 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 15010 φορές
Φαγητό Έντομα

Σκοποβολή παιχνίδι. Ένας χαμαιλέοντας έχει να τρέφονται με τις μύγες. Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι που έχετε να κάνετε αλίευσης μύγες. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι ως μάρτυρας για να σκοπός και πυροβολούν παιχνίδι εναντίον των εντόμων. Θα πρέπει να πιάσει πολλά σφάλματα για να κερδίσει περισσότερους πόντους. Έντομα πετούν τη νύχτα και θα πρέπει να τελειώσει, όπως πολλοί από αυτούς. Έχετε δέκα προσπάθειες με τη γλώσσα σας σε κάθε επίπεδο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Φαγητό Έντομα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Φαγητό Έντομα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Φαγητό Έντομα σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Φαγητό Έντομα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Φαγητό Έντομα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Φαγητό Έντομα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205053
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137340
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81316
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...