Παιχνιδια

Εισβολή αράχνες

παιχνίδι της ζώα

Εισβολή αράχνες

Εισβολή αράχνες Βαθμολογία: 5/10

Εισβολή αράχνες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Προσπαθήστε να επιβιώσει από την επίθεση των αράχνες! Είστε τροφίμων τραπεζομάντιλο σας, όταν χιλιάδες αράχνες εισβάλλουν. Θα πρέπει να υπερασπίσουν το έδαφός σας. Σκότωσε τις αράχνες να τους σκοτώσει όλους. Ο στόχος είναι να τελειώσει όλα αυτά τα ζώα και να επιβιώσει. Με τα σημεία ποντίκι για να την αράχνη και κάντε κλικ για να πυροβολήσει. Θα πρέπει να ελέγχουν τις σφαίρες, δεν μπορείτε να πυροβολούν χωρίς νόημα. Στόχος και πυροβολούν, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο δεξί πλήκτρο του ποντικιού. Σκότωσε όλα αυτά τα φοβερά ζώα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 37521 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 477 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 3016 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 37521 φορές
Εισβολή αράχνες

Θα πρέπει να επιβιώσει από την επίθεση των χιλιάδων αραχνοειδών. Εισβάλουν στο γραφείο σας για το φαγητό σας. Θα πρέπει να πυροβολήσει το όπλο πολλές βολές σας για να τελειώσουμε με αυτά. Στόχος με το ποντίκι, παίρνει τα φώτα της δημοσιότητας στην κατεύθυνση στην οποία η επίθεση έρχεται. O σημεία άμεσα σε κάθε ζώο, πριν κάνετε κλικ. Μην αφήνετε να φτάσει σε σας, κρατήστε τη θέση σας και να αποτρέπει την εισβολή που φτάνει. Ο στόχος είναι να επιβιώσει από την εισβολή και να πάρει κανένα από τα ζώα έρχονται σε σας. Πρακτική στόχος σας με κάθε πυροβολισμό. Μην σπαταλάτε πυρομαχικά, επειδή μπορείτε να καταλήξετε αν δεν είστε προσεκτικοί.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Εισβολή αράχνες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Εισβολή αράχνες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Εισβολή αράχνες σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Εισβολή αράχνες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Εισβολή αράχνες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εισβολή αράχνες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205053
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137341
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81317
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...