Παιχνιδια

Mahjong με εικόνες ζώων

παιχνίδι της ζώα

Mahjong με εικόνες ζώων

Mahjong με εικόνες ζώων Βαθμολογία: 4/10

Mahjong με εικόνες ζώων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να κάνει τα ζεύγη των πλακιδίων με το ίδιο ζώο. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πλακίδια που δεν λαχανιάσει στις πλευρές. Εάν δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα κεραμίδι, είναι επειδή έχει αποκλειστεί κάπου. Όταν επιλέγετε δύο ταιριάζουν πλακάκια, εξαφανίζονται. Τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγοντας δύο κάρτες με την ίδια εικόνα. Ωστόσο, οποιοδήποτε φρούτο ή λουλούδι εξαφανίζονται με οποιοδήποτε άλλο φρούτο ή λουλούδι, αντιστοίχως, χωρίς να χρειάζεται να είναι ακριβώς το ίδιο. Αφαιρέστε όλα τα κεραμίδια από το διοικητικό συμβούλιο και θα κερδίσετε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 30547 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 615 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 2496 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 30547 φορές
Mahjong με εικόνες ζώων

Flash παιχνίδι ζώο κάρτες για να κάνουν ζεύγη ταυτόσημων ή φρούτα λουλούδια και ζώα. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πλακίδια που δεν είναι λαχανιάζει από τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Καλή τύχη! Θα πρέπει να πάμε απομάκρυνση όλων των ζώων από την κατασκευή του καταστρώματος εξαφανίζονται είναι ομοειδή. Το παραδοσιακό παιχνίδι προσαρμοσμένη στις εικόνες των ζώων.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Mahjong με εικόνες ζώων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Mahjong με εικόνες ζώων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Mahjong με εικόνες ζώων σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Mahjong με εικόνες ζώων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Mahjong με εικόνες ζώων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Mahjong με εικόνες ζώων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205052
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137339
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81316
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...