Παιχνιδια

προστάτης πάπια

παιχνίδι της ζώα

προστάτης πάπια

προστάτης πάπια Βαθμολογία: 6/10

προστάτης πάπια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ήδη μια πάπια πρέπει να σκοτώσει όλους τους αλλοδαπούς. Ήδη μια δύναμη ασφάλειας μιας αμαξοστοιχίας. Το τρένο μεταφέρει λευκά κουνέλια. Οι εξωγήινοι θέλουν να φάνε τα λευκά κουνέλια. Έχετε ένα όπλο και να πυροβολούν όλους τους αλλοδαπούς που εμφανίζονται στον ουρανό για να κυνηγήσουν. Στόχος των στόχαστρο και οι βλαστοί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για το βλήμα φτάνει στην ώρα τους και να σκοτώσουν τους εχθρούς. Ένας πυροβολισμός παιχνίδι όπου θα πρέπει να τελειώσει όλους τους αλλοδαπούς πριν τρώνε όλα τα κουνέλια. Είστε ένας προστάτης των ζώων και έχουν μια αποστολή ότι τα ζώα τρένο φτάνει στον προορισμό του με ασφάλεια.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11199 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1800 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 358 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11199 φορές
προστάτης πάπια

Οι εξωγήινοι προσπαθούν να αλλοιώσουν το Πάσχα από τη δολοφονία των λαγουδάκια. Ως μέλος της δύναμης λαγουδάκι άμυνα, θα πρέπει να βοηθήσει τη μεταφορά των λαγουδάκια από πόλη σε πόλη, προσφέροντας πασχαλινά αυγά, σχετικά με την ειδική άμυνα τρένο δύναμη λαγουδάκι, προστατεύοντας παράλληλα τους από δυσάρεστες αλλοδαπών. Απλά πυροβολούν τους εξωγήινους και να συλλέγουν τα powerups. Αν πυροβολήσεις πάρα πολύ και το όπλο θα υπερθερμανθεί. Υπερασπίσου κουνελάκια σας από τους εξωγήινους! Οι εξωγήινοι θέλουν να αλλοιώσουν το Πάσχα και σκοτώνουν όλα τα λευκά κουνελάκια. Ως μέλος της αμυντικής δύναμης των κουνελιών, θα πρέπει να λάβουν τα ζώα από πόλη σε πόλη για να παραδώσει τα αυγά του Πάσχα. Ταξιδεύοντας σε μια ειδική κουνελάκια άμυνας τρένο δύναμη αλλοδαπών και επιτέθηκε όλη την ώρα για να ταΐσει τα κουνέλια. Η δουλειά σου είναι να τους προστατεύσει από τους εξωγήινους, τα γυρίσματα και την είσπραξη των επιπλέον όπλα που εμφανίζονται στις οθόνες. Αν πυροβολήσεις πάρα πολύ, το όπλο υπερθερμαίνεται και πρέπει να περιμένει. Σημείο και πυροβολούν για να τερματίσετε όλους τους αλλοδαπούς.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται προστάτης πάπια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται προστάτης πάπια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται προστάτης πάπια σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας προστάτης πάπια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται προστάτης πάπια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

προστάτης πάπια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205054
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137342
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81317
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...