Παιχνιδια

μπάλες για τα μαλλιά

παιχνίδι της ζώα

μπάλες για τα μαλλιά

μπάλες για τα μαλλιά Βαθμολογία: 10/10

μπάλες για τα μαλλιά παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μερικά ζώα σχήμα μπάλες μαλλιά χρώματα καταλαμβάνουν την περιοχή σας, θα πρέπει να κυλήσει για να τους πάρει από το γκαζόν σας. Κάντε ρουλεμάν μαλλιά σε μια κατεύθυνση και χτύπησε το άλλο να αφήσει μόνο ένα. Οι μπάλες περιστρέφονται προς μία κατεύθυνση και θα πρέπει να πάρετε, έτσι ώστε μόνο το ένα. Είναι ένα εύκολο παιχνίδι των δεξιοτήτων ότι όλα τα παιδιά μπορούν να παίξουν. Είναι εύκολο και διασκεδαστικό. Αστεία μπάλες χρώμα μαλλιών είναι για τη γη και πρέπει να τους πετάξει έξω. Σίγουρα μπορείτε να πάρετε και να περάσετε μια καλή στιγμή με αυτό.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6926 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3523 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 10.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Αξιολόγηση με βάση 8 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6926 φορές
μπάλες για τα μαλλιά

Μετακινήστε τις μπάλες χρώματα μαλλιών για το πεδίο για να εξαφανιστούν. Θα πρέπει να νικήσει ο ένας τον άλλο για να κυλήσει και εκτός οθόνης. Η γη είναι μια σκακιέρα με πλατείες και να προχωρήσουμε προς μία μόνο κατεύθυνση. Προβολές μία χρωματιστή μπάλα να γυρίσει και να αφήσει το πεδίο. Κάθε είναι ένα διαφορετικό χρώμα, όπως το κόκκινο, το μπλε, μοβ ή πράσινο. Όταν υπάρχει ένα χτύπημα, καταλαμβάνει μια θέση δίπλα στο άλλο και το επόμενο. Ένα παιχνίδι των δεξιοτήτων, διασκέδαση και διασκεδαστικό να έχουν μια καλή στιγμή. Μια μικρή πνευματική πρόκληση να ακολουθεί την κατεύθυνση του καθενός από τα μικρά γουνοφόρα ζώα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται μπάλες για τα μαλλιά για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται μπάλες για τα μαλλιά. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται μπάλες για τα μαλλιά σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας μπάλες για τα μαλλιά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται μπάλες για τα μαλλιά ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

μπάλες για τα μαλλιά
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205041
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137325
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81304
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...