Παιχνιδια

Η φροντίδα για ένα Φώκια

παιχνίδι της ζώα

Η φροντίδα για ένα Φώκια

Η φροντίδα για ένα Φώκια Βαθμολογία: 8/10

Η φροντίδα για ένα Φώκια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του ένα αξιολάτρευτο Φώκια. Είναι σπάνιο να έχουμε μια Φώκια ως κατοικίδιο ζώο, σε αυτό το παιχνίδι φλας που μπορείτε να ζήσετε. Έλεγχος το ποντίκι του υπολογιστή, θα πρέπει να το καθαρίσετε με βούρτσα, ένα σωλήνα και μια πετσέτα, επίσης τρέφονται και το φόρεμα της. Ακολουθήστε τις οδηγίες σχετικά με τον φροντιστή για το τι πρέπει να κάνετε ανά πάσα στιγμή και να έχετε μια τακτοποιημένη και ευτυχισμένη Φώκια. Όταν τελειώσετε, θα δείτε την εμφάνιση του σφραγίδα σας, και να δείτε τη βαθμολογία που δίνει ο φροντιστής σας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9711 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2140 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 92 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9711 φορές
Η φροντίδα για ένα Φώκια

Φώκια χρειάζονται την αφθονία της φροντίδας, και είναι πολύ λεπτή, τόσο το καλύτερο μέρος για να μπορούν να ζήσουν με ελευθερία, ή σε ζωολογικούς κήπους, επειδή σ 'αυτές που παρέχουν τα χαρακτηριστικά των βιοτόπων που Φώκια ανάγκη. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά κόλπα μάθηση διασκέδαση και το παιχνίδι με τους προπονητές τους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Η φροντίδα για ένα Φώκια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Η φροντίδα για ένα Φώκια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Η φροντίδα για ένα Φώκια σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Η φροντίδα για ένα Φώκια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Η φροντίδα για ένα Φώκια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Η φροντίδα για ένα Φώκια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205060
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137349
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81322
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...