Παιχνιδια

άλματα Κοτόπουλο

παιχνίδι της ζώα

άλματα Κοτόπουλο

άλματα Κοτόπουλο Βαθμολογία: 8/10

άλματα Κοτόπουλο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι έχει να κάνει με το κοτόπουλο να πηδούν και να αποφευχθούν εμπόδια. Υπάρχουν τρεις κοτόπουλο σε αυτό το παιχνίδι δεξιοτήτων και κάθε ένας από αυτούς θέλει να φάει. Μετάβαση πάνω από τα εμπόδια και να συλλέγουν τα αυγά και τα μικρά σκουλήκια. Αν δεν το κάνετε, θα χάσετε μια καρδιά, και αν ξεμείνετε από τις καρδιές, θα χάσετε! Απλά χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να χτυπήσει και το κοτόπουλο θα πηδήξει. Επίσης, θα κινηθεί αργά εκεί που δείχνει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7991 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2753 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 36 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7991 φορές
άλματα Κοτόπουλο

Ως μία από τις πιο γνωστή και διαδεδομένη κατοικίδιων ζώων, υπάρχουν περισσότερα κοτόπουλα στον κόσμο από οποιοδήποτε άλλο είδος πουλιών. Οι άνθρωποι τηρούν τα κοτόπουλα κυρίως ως πηγή τροφής, που καταναλώνουν τόσο το κρέας τους και τα αυγά τους. Γνωρίζατε ότι οι άνθρωποι πρώτα εξημερωμένα κοτόπουλα της ινδικής καταγωγής για τους σκοπούς της κοκορομαχίες;

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται άλματα Κοτόπουλο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται άλματα Κοτόπουλο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται άλματα Κοτόπουλο σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας άλματα Κοτόπουλο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται άλματα Κοτόπουλο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

άλματα Κοτόπουλο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205042
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137325
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81306
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...