Παιχνιδια

Συλλέξτε Καρότα

παιχνίδι της ζώα

Συλλέξτε Καρότα

Συλλέξτε Καρότα Βαθμολογία: 6/10

Συλλέξτε Καρότα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτή η δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι για ένα πολύ ευαίσθητο κουνέλι που πρέπει να πάρει όλα τα καρότα από το ναρκοπέδιο. Ειδικές ικανότητες του είναι να εντοπίζει τα ορυχεία του με ραντάρ. Χρησιμοποιήστε το για να αποφύγετε τα ορυχεία και τους εχθρούς. Να είστε γρήγορος, έξυπνος και τυχερός για να πάρετε όλα τα χρυσά μετάλλια διαθέσιμα. WASD ή βέλη ή το ποντίκι θα κινηθεί το κουνελάκι. Κρατήστε χώρο μπαρ με το σκοπό, αφήστε το πλήκτρο διαστήματος για να ρίξει τα καρότα. Κρατήστε Crtl για να αποσκοπούν, αφήστε το Ctrl για να πυροβολήσει (χρειάζεστε ένα ειδικά γυαλιά για αυτό).

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7682 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3002 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 22 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7682 φορές
Συλλέξτε Καρότα

Τα κουνέλια είναι μικρά θηλαστικά που βρίσκονται σε πολλά μέρη του κόσμου. Τα κουνέλια ζουν σε ομάδες, και των οικοτόπων τους περιλαμβάνει λιβάδια, δάσος, δάση, λιβάδια, οι έρημοι και οι υγρότοποι. Τα μακριά αυτιά του κουνελιού (η οποία μπορεί να είναι άνω των 10 cm) είναι πιθανόν για την ανίχνευση αρπακτικά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Συλλέξτε Καρότα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Συλλέξτε Καρότα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Συλλέξτε Καρότα σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Συλλέξτε Καρότα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Συλλέξτε Καρότα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Συλλέξτε Καρότα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205057
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137349
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81321
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...