Παιχνιδια

Ντόντο κυνήγι

παιχνίδι της ζώα

Ντόντο κυνήγι

Ντόντο κυνήγι Βαθμολογία: 7/10

Ντόντο κυνήγι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πυροβολούν στα Ντόντο. Στοχεύοντας είναι το πιο σημαντικό μέρος του παιχνιδιού, και μπορείτε να πυροβολούν πατώντας το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού. Να είστε προσεκτικοί για να μην τα απόβλητα σφαίρες σας, επειδή έχετε μόνο 5 βολές ανά γύρο. Θα δείτε την ένδειξη σφαίρα στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης. Σκοποβολή Ντόντο χωρίς να λείπουν θα σας κερδίσουν ένα πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα. Όσο υψηλότερη είναι ο πολλαπλασιαστής, τόσο πιο γρήγορα θα βασανίσει επάνω τα σημεία. Για να φτάσει Ντόντο χάσετε, θα πάρετε ένα Χ, και προφανώς δεν θέλουν να σπαταλήσουν αυτά. Εάν παίρνετε 6, το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6061 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3617 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 4 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6061 φορές
Ντόντο κυνήγι

Στο τέλος του παιχνιδιού, μπορείτε να εισάγετε το όνομα σας και θα δείτε πού θα σταθεί ενάντια σε όλους τους άλλους κυνηγούς Ντόντο. Αν το παιχνίδι δεν λειτουργεί τόσο ομαλά όσο θα θέλατε, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ποιότητας, κάνοντας κλικ στο γράμμα Q στην επάνω αριστερή γωνία, ή πατώντας το πλήκτρο Q στο πληκτρολόγιο. Αυξήσει το σκορ σου με το χτύπημα όλων των Ντόντο στη σειρά χωρίς να χάσει καμία από αυτές. Οι Ντόντο θα αλλάξει κατεύθυνση ξαφνικά, γι 'αυτό κρατήστε ένα μάτι για τις μετακινήσεις τους. Ντόντο μπορεί να πάει πίσω από τα σύννεφα και άλλα εμπόδια, ώστε να είναι σίγουρος για το πού βρίσκονται. Σε τρελό δυσκολία, έχετε μόνο έναν πυροβολισμό για κάθε Ντόντο, οπότε να είστε προσεκτικοί για να μην χάνουμε πυρομαχικά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ντόντο κυνήγι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Ντόντο κυνήγι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ντόντο κυνήγι σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Ντόντο κυνήγι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ντόντο κυνήγι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ντόντο κυνήγι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205046
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137331
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81309
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...