Παιχνιδια

Ψάρια υπάγονται ψάρια

παιχνίδι της ζώα

Ψάρια υπάγονται ψάρια

Ψάρια υπάγονται ψάρια Βαθμολογία: 6/10

Ψάρια υπάγονται ψάρια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτή η δωρεάν online παιχνίδι είναι πολύ απλή. Όλοι θα έχετε να κάνετε είναι να μετακινήσετε μια γάτα από αριστερά προς τα δεξιά. Η γάτα θα πρέπει να κατέχουν μια φωλιά, και το σημείο κινείται από αριστερά προς τα δεξιά είναι να πιάσει όσο ψάρια όπως μπορείτε, δεδομένου ότι θα πέσει από πάνω και θα πέσει σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Θα υπάρξουν πολλά είδη ψαριών. Μερικά από αυτά θα πρέπει ακόμη να αποφευχθεί, διότι θα σπάσει πιθανότατα το δίχτυ σας, και τότε θα πρέπει να αγοράσετε ένα νέο. Αν συμβεί αυτό, αλλά δεν έχετε χρήματα για να αγοράσετε ένα νέο, τότε το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6359 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3560 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 10 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6359 φορές
Ψάρια υπάγονται ψάρια

Η γάτα θα συνεχίσει να κινείται μέχρι να φτάσει μια άκρη της οθόνης, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει μόνο να πατήσετε το αριστερό ή το δεξί βέλος μία φορά. Αυτό περιπλέκει το παιχνίδι λίγο, επειδή το ψάρι θα κρατήσει όλο και μικρότερα και πέφτουν γρηγορότερα. Προσπαθήστε να κάνετε τη γάτα φτάσει το ψάρι όταν διέρχεται από τη γραμμή. Το διαφορετικά είδη ψαριών που θα βρείτε είναι ψαράκια, κυπρίνοι, σολομός, πέστροφα, που φέρουν τα ψάρια, χέλια, αστερίες, ψάρια κλόουν, προσκυνητή καρχαρίες, ιππόκαμπους, χρυσό ψάρι, μύδια και γαρίδες. Οι κακοί είναι μάρλιν, αχινούς, κοχύλια και πέτρες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ψάρια υπάγονται ψάρια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Ψάρια υπάγονται ψάρια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ψάρια υπάγονται ψάρια σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Ψάρια υπάγονται ψάρια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ψάρια υπάγονται ψάρια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ψάρια υπάγονται ψάρια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205052
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137339
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81316
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...