Παιχνιδια

Κυνήγι Ψάρια Πουλιά

παιχνίδι της ζώα

Κυνήγι Ψάρια Πουλιά

Κυνήγι Ψάρια Πουλιά Βαθμολογία: 8/10

Κυνήγι Ψάρια Πουλιά παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, ο μόνος στόχος είναι να πιάσει όπως πολλά πουλιά όπως μπορείτε, να σκοράρει όσο σημεία, όπως μπορείτε. Για να μετακινήσετε το μικρό ψάρι, χρησιμοποιήστε τα βελάκια στο πληκτρολόγιό σας. Προσέξτε για τα μεγαλύτερα ψάρια? Θα τρώτε μόλις αγγίξετε, ώστε να θυμάστε πάντα κολυμπήσετε γρηγορότερα από αυτούς. Όταν πηδούν έξω από την επιφάνεια, δεν θυμάμαι να προσγειωθεί στο νησί, ή θα πεθάνει. Όπως επίσης και αν αφήσετε μεγαλύτερα ψάρια που τρώτε. Πηδούν μέσα από τα δαχτυλίδια και να χτυπήσει μοβ μπάλες για τα μπόνους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 5759 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3585 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 4 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 5759 φορές
Κυνήγι Ψάρια Πουλιά

Το κόλπο είναι να κολυμπήσετε σε κύκλους γύρω από το νησί για να πάρει τα πουλιά πιο γρήγορα. Να σκοράρει ακόμα περισσότερα σημεία, δοκιμάστε το άλμα μέσα από δαχτυλίδια, όταν τους βλέπετε, ή να πιάνουν περισσότερα από ένα πουλί με τη μία. Θα παίζετε σαν ένα μικρό πεινασμένο ψάρι που είναι σε θέση να πηδούν πολύ υψηλό, οπότε θα πρέπει να επωφεληθούν από τις ικανότητές του για να πιάσει τα πουλιά. Αν δείτε ένα μοβ μπάλα, να την πιάσει, να εκτελούν ακροβατικά όταν πηδούν έξω από την επιφάνεια, η οποία θα κερδίσετε περισσότερους πόντους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κυνήγι Ψάρια Πουλιά για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Κυνήγι Ψάρια Πουλιά. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κυνήγι Ψάρια Πουλιά σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Κυνήγι Ψάρια Πουλιά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κυνήγι Ψάρια Πουλιά ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κυνήγι Ψάρια Πουλιά
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205054
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137342
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81317
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...