Παιχνιδια

χάμστερ μπάλα

παιχνίδι της ζώα

χάμστερ μπάλα

χάμστερ μπάλα Βαθμολογία: 6/10

χάμστερ μπάλα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο Χάρι ήταν απολαμβάνοντας μια μικρή βόλτα γύρω από τον κήπο στην μπάλα χάμστερ του, αλλά τώρα το κακό γάτα έχει παγιδευτεί και να τον παίρνει άσχημη υπηρέτες του να επιτεθεί! Μπορείτε να πάρετε Χάρι με ασφάλεια μέχρι το τέλος; Μετάβαση στην κορυφή των εχθρών τους στο σκουός, και να το κάνουμε σε όλα αυτά για να πάρετε τον κωδικό για να ανοίξει την κλειδαριά και να πάρετε στο επόμενο επίπεδο. Αν ο Χάρι ξεμείνει από ενέργεια, θα είναι πάνω από το παιχνίδι, έτσι ώστε να κοιτάξει έξω για φαγητό για να το αντικαταστήσει. Χρησιμοποιήστε το χάρτη για να βρείτε κακούς και τροφίμων. Μπορείτε βαθμούς για τη δολοφονία κακούς, γερός πάνω από δηλητηριώδη μανιτάρια και μια συντριβή κακά. Θα χάσετε πόντους για θραυστήρες και τη χρήση των τροφίμων.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7000 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3279 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 24 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7000 φορές
χάμστερ μπάλα

Τα χάμστερ είναι πολύ αξιολάτρευτο τρωκτικά που όλοι νομίζουν ότι είναι αστείο. Ένα παιχνίδι χάμστερ με την οποία θα έχετε πολλή διασκέδαση, όχι μόνο με το παιχνίδι, αλλά με τα χάμστερ και αξιολάτρευτο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται χάμστερ μπάλα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται χάμστερ μπάλα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται χάμστερ μπάλα σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας χάμστερ μπάλα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται χάμστερ μπάλα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

χάμστερ μπάλα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205060
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137349
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81322
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...