Παιχνιδια

γατάκι δολοφόνος

παιχνίδι της ζώα

γατάκι δολοφόνος

γατάκι δολοφόνος Βαθμολογία: 5/10

γατάκι δολοφόνος παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, θα παίξει ως ένα χαριτωμένο γατάκι. Όταν ξεκινάτε θα σας δοθεί 2 λεπτά για να σκοτώσει όπως πολλοί ποντίκια και χάμστερ όπως μπορείτε. Κάθε σκοτώσει θα σας δώσει πίσω ένα μικρό χρονικό διάστημα. Να πάρει σκοτώνει σε γρήγορη διαδοχή θα αυξήσει πολλαπλασιαστή. Σκότωσε τον απαιτούμενο αριθμό των εχθρών, πριν τελειώσει ο χρόνος για να συνεχίσω να παίζω. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε, και να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο διαστήματος σε συνδυασμό με τα βελάκια για να εκτελέσει ειδικές κινήσεις.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6274 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3525 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 12 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6274 φορές
γατάκι δολοφόνος

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε, αλλά όταν τα χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με τη γραμμή του χώρου, θα καταλήξετε εκτελεί μια ειδική κίνηση που μπορεί να σας βοηθήσει. Ειδικά όταν είστε περιβάλλεται από χάμστερ και δεν ξέρετε πού να πάτε. Χρησιμοποιήστε το αριστερό και το δεξί πλήκτρο σε συνδυασμό με το πλήκτρο διαστήματος για να εκτελέσει μια παύλα. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο επάνω βέλους και το πλήκτρο διαστήματος για να χρησιμοποιήσετε το ανεμοστρόβιλο. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο προς τα κάτω και το πλήκτρο διαστήματος για να χρησιμοποιήσετε το μύλο. Αν χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο διαστήματος στον αέρα, θα εκτελέσει ένα σούπερ-παύλα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται γατάκι δολοφόνος για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται γατάκι δολοφόνος. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται γατάκι δολοφόνος σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας γατάκι δολοφόνος είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται γατάκι δολοφόνος ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

γατάκι δολοφόνος
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205059
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137349
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81321
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...